casino siteleri

Çalık açıkladı Kaldı 35 metre

Gündem Düzenleme Tarihi : 07 Ağustos 2020 22:53 Haber Girişi : 07 Ağustos 2020 22:55
Çalık açıkladı Kaldı 35 metre
Çalık açıkladı Kaldı 35 metre

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Kömürhan Köprüsünde sona gelindiğini söyledi.

Deprem konutları

YouTube Haber arası

Elazığ-Malatya illeri arasında 2014 yılında Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapımına başlanan Yeni Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli`ndeki çalışmalar hızla devam ettiriliyor.  Lojistik açıdan önemli bir yere sahip, tamamlanmasıyla birlikte çevre illerin geçiş noktası olarak kullanılacağı, zaman ve akaryakıttan da tasarruf sağlayarak ekonomiye katkı sunacak olan Kömürhan Köprüsünün yapımı için sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulunan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Kömürhan Köprüsünde sona gelindi. Pandemi sürecine ve ekonomiye yapılmak istenen darbelere rağmen yatırımlarımız devam ediyor. Malatya- Elazığ arasında 660 metrelik köprünün 625 metresi tamamlandı.  340 Milyon TL maliyetli köprünün her iki yakasının birleşmesine 35 metre kaldı.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ahmet bulut 09 Ağustos 2020 08:14

    açız kömürhan köp ne yapacayız sesiniz çıkmıyordu ne zamandır oy zamanımı geliyor cehennem anası 3 birini alırsın yediklerin ahirede yeter bu dünyayada