casino siteleri

Çalık'tan Duygusal veda

Özel Haber Haber Girişi : 07 Ekim 2023 21:29
Çalık'tan Duygusal veda
Çalık'tan Duygusal veda


AK Parti’de 23, 24, 25, 26 ve 27. Dönem Malatya Milletvekilliği yapan Öznur Çalık, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “AKParti 4. Olağanüstü Büyük Kongremizin hayırlı olmasını diliyor; başta Parti Kurucumuz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız olmak üzere, tüm parti kurucularımıza kuruluştan itibaren görev yapan tüm MKYK üyelerimize; genel merkezde görev yapan tüm birim başkanlarımıza ve üyelerine;

Deprem konutları

teşkilat mensuplarımıza; dava arkadaşlarımıza; kısacası tüm AK Parti ailemize hizmetleri için canı gönülden teşekkür ediyorum. Bugünkü kongre ile birlikte yeni görev alan ve görevi devam eden MKYK üyelerimizi de tebrik ediyor; muvaffakiyetler diliyorum.

2002’den bu yana; omuz omuza, yan yana kutlu dava uğruna Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümekten büyük onur duyuyorum. Rabbim Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte uzun seneler bu kutlu davaya, bu aziz millete hizmet etme, bu asil milletin ve yaralı şehrim Malatya’mın hizmetkârı olma bahtiyarlığını bizlere nasip etti. 2002 yılındaki 1. Olağan Kongre’den itibaren 21 yıl kesintisiz MKYK üyeliği yaptım. Uzun yıllar, Halkla İlişkilerden ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılıkları yaptım. Bu nedenle AK Parti benim gerçek anlamda evim oldu. Bugün dönüp baktığımda; kurulduğu andan itibaren karşı karşıya kaldığımız her türlü badirede, kapatma davalarında, darbe teşebbüslerinde bu çatı altında bizzat mücadele etmiş olmaktan; Türkiye’yi daha ileriye taşıyan çalışmaların içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin. AK Parti; dünya siyasetinde bir ekol, bir okuldur. Bu ekolde yetişmek ve bu okulda okumaktan, ustanın çırağı olmaktan çok büyük gurur duyuyorum.

YouTube Haber arası

Biliyoruz ki; Görevler gelip geçici, davamız bâkidir..” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.