casino siteleri

Çalık'tan Sami Er'e tam destek

Özel Haber Haber Girişi : 18 Ocak 2024 22:51
Çalık'tan Sami Er'e tam destek
Çalık'tan Sami Er'e tam destek


ATO Congresium'da düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısında 17’si büyükşehir olmak üzere 48 ilin Belediye Başkan Adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. 

Deprem konutları

 

Ak Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına Sami Er olduğu açıklandığında Malatya Ak Parti eski milletvekili Öznur Çalık'tan tam destek geldi. 

 

Çalık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın olurlarıyla partimizin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sami ER kardeşimize başarılar diliyorum. Dün olduğu gibi, bugün de, yarın da Ülkeme ve Malatya’ma hizmet etmek, ömrümün en büyük bahtiyarlığı olarak sürecektir.  Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde; milletimiz ve yaralı şehrimiz Malatya'mız için hep birlikte daha çok çalışmaya, yaralarımızı sarmaya, yıkılan şehrimizi yeniden ayağa kaldırmaya devam edeceğiz. Sahada olmaya, davamıza sahip çıkmaya, Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olmaya devam inşallah!

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.