casino siteleri

Çalık’tan Hayata Dokunuş Gençlik Derneği’ne Ziyaret

Malatya Haber Girişi : 01 Ocak 2019 17:58
Çalık’tan Hayata Dokunuş Gençlik Derneği’ne Ziyaret
Hayata Dokunuş Gençlik De

Hayata Dokunuş Gençlik Derneği’ni ziyaret eden Ak Parti MKYK üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.

Deprem konutları

Derneğin yapmış olduğu çalışmaları ve projeleri dinleyen Çalık, kendilerinin de aynı yaşlarda iki evladının olduğunu, gençlerin yapmış olduğu çalışmaların gurur verici olduğunu belirtti.

YouTube Haber arası

Hayata Dokunuş Gençlik Derneği Başkanı Ali Morel buradaki konuşmalarında, “Dernek olarak bizler 2,5 yıl önce resmi olarak kurulduk. Her görüşten her düşünceden gençleri yanımıza aldık. Ülkemiz için neler yapabiliriz diyerek toplandık. Çalışma alanlarımızın başında çocuklar geliyor. Yetin, öksüz çocuklar ve sorun yaşayan çocuklara yardım ediyoruz. Bunun dışında gençler, yaşlılar, lösemi çocuklar, şehit aileleri için projeler, Milli Eğitim ile yaptığımız projelerimiz, eğitim ile alakalı projelerimiz ve bu gibi birçok projede bir araya geldik. Önce merhamet dedik yola çıktık. Çıkarı menfaati bıraktık, mezhebimizi de bir kenara bıraktık, biz bir insanız dedik. Ülkemiz için ne yapabiliriz diye yola çıktı. Yine bu konuda da çok güzel çalışmalara imza attık. Hayata Dokunuş hem kültür derneğidir, hem eğitim derneğidir, hem de ülkemizin en gözde derneklerinden biridir” ifadesini kullandı.