casino siteleri holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama

Çevre Yolu altına 15 akıllı bisiklet istasyonu

Malatya Haber Girişi : 24 Temmuz 2018 20:39
Çevre Yolu altına 15 akıllı bisiklet istasyonu
Malatya Büyükşehir Beledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 2018 yılı sonuna kadar yapacakları çalışmalar ile geleceğe yönelik yatırım ve projeleri hakkında hazırlanan Acil Eylem Planını düzenlenen geniş katılımlı bir toplantı ile basına ve kamuoyuna açıkladı. 

Deprem konutları

187 BİN ÇOCUĞUMUZ İÇİN…

Malatya’da 187 bin evladımız yaşıyor.Yarınımızın bugünden daha iyi olması için hizmetlerimizin merkezineöncelikle çocuklarımızı koyuyoruz.

186 BİN GENCİMİZ İÇİN…

Malatya’mız 186 bin genç nüfusu ile ayrıcalıklı ve dinamik bir konuma sahip.Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin sportif, kültürel ve sosyal hayatlarınınyanısıra düzenlemiş olduğumuz çalıştaylar ile geleceğimize yön veriyoruz.


303 BİNKADIN İÇİN…

Kadınlarımız… Annemiz, kardeşimiz, evladımız, eşimiz… Onlar Memleketin geleceğini inşa eden gerçek mimarlarımız. Aile birlikteliği ve bütünlüğümüzün temel dayanağı kadınlarımız. Cennetin, ayakları altına serildiği değerli varlıklarımız. 

Malatya’yı ilmek ilmek beraber dokuduğumuz kadınlarımız için attığımız her adım gerçekleştirdiğimiz her proje aile kültürünün daha da sağlamlaşması için çok çok önemlidir.

69 BİN ENGELLİ HEMŞEHRİMİZ İÇİN…

Malatya’mızda 69 bin engellihemşehrimiz ikamet ediyor. “Bir toplumun değeri engellisine verilen değer kadardır” düsturuyla hareket edeceğiz. 

75 BİN YAŞLI HEMŞEHRİMİZ İÇİN…

Geçmiş ile gelecek arasında köprü görevi gören, tecrübeleri ile her anlamda bizlere ışık tutan,  duaları ile yolumuza aydınlatan yaşlılarımız bizler için en önemli değerlerimizdir.

Malatya’da yaşayan 75 bin yaşlımızın hayat kalitesini yükseltmek, yalnız olmadıklarını hissettirmek, sosyal ve toplumsal hayat ile bağlarını koparmadan gerekli fiziki yatırımlar dışında gönülden gönüleuzanan köprüler oluşturmaktır amacımız. 

21 PRESTİJ CADDE

Bulvarlar, caddeler şehirlerin imajıdır. Şehrimizin güzelliğine güzellik katan, bölgemizin gelişmesine katkı sağlayacak 21 adet Prestij Caddesi Projesini de kısa zamanda şehrimize kazandıracağız. Bu projeye örnek nitelikte göstereceğimiz 3.500 metre uzunluğunda 50 metre genişliğinde açılan Yüz Akı Bulvarı, çevre yolu batı girişindeki trafik sirkülasyonunu rahatlatacağı gibi bölgenin sağlıklı gelişimine katkı sağlayacak. Bu caddelerimizi Aralık ayı sonunda halkımızın hizmetine sunacağız. 

BATTALGAZİ BARAJ YOLUNU STANDARTLARA UYGUN HALE GETİRİYORUZ

Battalgazi Baraj yolunda şu anda 8 metre olan yolun genişliğini 22 metreye çıkarıyoruz. Büyük bir bölümü tamamlanan yolda, yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yılsonuna kadar bitirerek hizmete açacağız.

YOL AÇMA VE GENİŞLETME ÇALIŞMALARIMIZDA HIZ KESMİYORUZ

Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar 1490 km yol genişletme çalışmasının yanı sıra 480 km yol açma çalışması yaptık. Bu yıl içerisinde ise 66 km yeni yol açma çalışması, 205 km de yol genişletme çalışması yapmayı planlıyoruz.

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARIMIZ

Malatya genelinde sürdürdüğümüz altyapı çalışmaları ile yol açma ve genişletme çalışmaları sonrasında asfalt serimini yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu yılsonuna kadar şehrimizin muhtelif bölgelerinde 330 km sathi kaplama ve 119 km sıcak asfalt yapmayı planlıyoruz.
KÖPRÜ ve MENFEZLERLE KIRSAL YOLLAR ARTIK DAHA GÜVENLİ

Büyükşehir statüsü kazanmamız ile birlikte özellikle kırsal mahalle yollarımızın daha güvenli hale gelmesini sağlamak amacıyla,  bu dönemde yaptığımız 48 adet köprü sayısını 52 ‘ye, 53 adet olan menfez sayımızı 75’e çıkarmış olacağız.  Battalgazi Leylekpınar, Hekimhan Başak ve Pütürge Tekederesi ile Çukuroymak köprülerini bu sonbaharda hizmete sunuyoruz.
 

ÇEVRE YOLU ALTINA 15 AKILLI BİSİKLET İSTASYONU KURUYORUZ

YouTube Haber arası

Daha önce 6 noktada hizmete aldığımız akıllı bisiklet uygulamasını, çevre yolu altına kuracağımız 15 istasyon ile 21’e çıkarıyoruz. Ağustos ayı içerisinde temelini atacağımız yeni istasyonlarımız Nisan 2019 tarihinde hizmete girecek.