casino siteleri

Çevreyolu altına hizmet gitmesi sizleri niye bu kadar rahatsız ediyor?

Gündem Düzenleme Tarihi : 27 Kasım 2019 11:50 Haber Girişi : 27 Kasım 2019 11:42
Çevreyolu altına hizmet gitmesi sizleri niye bu kadar rahatsız ediyor?
Battalgazi Belediye Başka

Orduzu için öncelikli çalışmalarının İmar olduğunu belirten Başkan Güder, Battalgazi bölgesine rağbetin daha da artması için düşük olan İmar kat sayısını arttırdıklarının altını çizdi.
Doğalgaz sorunu da aynı şekilde.  Biz, imar çalışmaların tamamlandığını söylediğimizde doğalgazı buradan götüreceksiniz diyebilmeliyiz. Ancak biz o yolu açamadık şuana kadar. İnşallah birinci amacımız bu yolları açmak.  İmarı çıkaramasak dahi Kaldırımın yolu yarın İmar gelse de burası olacak, gelmese de burası olacak güvencesini belediye olarak Doğalgaz Müdürlüğüne güvence veriyoruz ve sorumluluk alıyoruz. Diyoruz ki; biz yolun yerini değiştirmeyeceğiz. Bu tür kesin olan yerlere 2020’de düşündüğümüz yerlerden olan Orduzu, bir tanesi Şanlıkaya’dır. Burada Kaldırım biraz daha derli toplu, buraya verebilir miyiz? Bunun çalışmalarını yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Su ve Kanalizasyon olarak sorunlar yaşanıyor, demişti
Başkan Güder’in Çevre Yolu altına hizmet yapması Malum Site ve yavru siteleri ve  hepsi bir yerden çıkmış gibi Başkan Güder’i hedef haline getirmeye başladılar.
Malum Site ve yavru sitelere soruyoruz 
Başkan Güder'in çevre yolu altına hizmet götürmesi sizleri niye bu kadar rahatsız etti.

Deprem konutları