casino siteleri

CHP BATTALGAZİ HEYETİ; YOL,PARK, ULAŞIM İÇİN KAYMAKAMLA GÖRÜŞTÜLER

Malatya Haber Girişi : 18 Mayıs 2016 08:44
CHP BATTALGAZİ HEYETİ; YOL,PARK, ULAŞIM İÇİN KAYMAKAMLA GÖRÜŞTÜLER

CHP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Av. Selahattin Sarıoğlu, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Battalgazi Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Vedat Yılmaz'la bir süre görüştü.

Deprem konutları

Ziyarette Battalgazi Emniyet Müdürü Murat Gülmüş de bulundu.

Ziyarette, Başkan Sarıoğlu şunları söyledi: "Eski ilçe merkezinden Malatya yönüne giderken ana yola çıkışta çevreyi bilmeyenler bakımından tehlikeli bir durum olduğunu düşünüyorum. Şehir yönüne doğru görünen çift şeritli yol aslında Malatya'dan gelen araçların yolu olduğu halde sanki Malatya'ya gidilen yolmuş gibi anlaşılıyor. Sağa ayrılan yol da Malatya yönüne değil de kuzeye gidiyormuş gibi düşünülüyor. Bu kavşak, daha anlaşılır hale getirilse iyi  olur." dedi.

Sarıoğlu devamla, " Eski Venk Köyü halkı en yakın toplu taşıma aracına varmak için  3.5 Km. yürümek zorunda kalıyor. İşçisi, öğrencisi, esnafı, kadını, yaşlısı, genci var. Buraya hiç olmasa sabah, öğlen, akşam birer sefer konulmalı."  dedi.

Sarıoğlu ayrıca. "Kapıkaya Barajı çevresi Malatya'nın ihtiyacı olan park alanı olabilecek yer. Bu husus incelenmeli. Dikkate alınmalı. Yine Sancaktar Mezarlığı içinde bulunan Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu öğrencilerinin yer bakımından bir sorunu var. Bu okulun mezarlık içinden çıkarılacağı, çevreye yeni bir okul yapılacağı, bunun için çalışmaların hızla devam ettiği yanıtı bize bildirildi Milli Eğitim Müdürlüğünden. Bunun takipçisi olunmalı. Bir de Pütürge Yolunda, Yaygın Mahallesi içinde bulunan Sevserek Hanı'ndan başlanarak Nemrut güzergahındaki hanların günyüzüne çıkarılması, restorasyonlarının yapılması gerekir. Bu sorunların çözümünde öncü, destekçi, yardımcı olursanız çok iyi olur. Ayrıca bizi kabul ettiğiniz, ağırladığınız için teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini bitirdi. 

Esenlik haber arası

Sarıoğlu'nun konuşması sırasında not alan Kaymakam Vedat Yılmaz ise, "Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Belirttiğiniz hususlar üzerinde çalışacağız." dedi.