casino siteleri

CHP'de Hiç Bir Şey Gösterildiği Gibi Değildir Söylendiği Gibi Değildir

Kafanın arkasında hep başka bir şey vardır. 

BİR ANI: bir şey.

Düzenli olarak CHP adına televizyon programlarına katılan bir Ankara milletvekili, 2016’da bir heyetle, referandum öncesi STK’larla toplantılar yapmak üzere Malatya’ya gelmişti. 

Ben de Battalgazi İlçe Başkanıydım.  

Birlikte şehir merkezinde halkla, esnaflarla referandum çalışması yaptıktan sonra, bir otelde muhtarlarla yapılacak toplantıya katılmak üzere taksiye bindik, toplantının yapılacağı otele gidiyoruz. Arabada bir kadın partili ve İl Gençlik Kolları Başkanı da var. 

O sıralar PKK’ya yardım ermekten bazı HDP’li belediye başkanları tutuklanmış, CHP de var gücüyle hukuk vs. adı altında bunları sahipleniyor. 

Ben,

  • Sayın vekilim, HDP’lilerin turuklanmaları konusuna girmeyecektik dedim. Ben bununsöyler söylemez milletvekili,
  • Ne demek başkanım, biz demokrasiyi, insan haklarını, hukuku savunan bir parti değil miyiz? diye adeta haykırdı. 
  • Öyle ama yaptığımız yanlış. Halk istemiyor. Oyumuz düşüyor. Halkın oylarını alıp iktidara geleceğiz ki bu dediklerinizi gerçekleştirelim deyince de birden değişti, yumuşak nir ses tonuyla, 
  • Başkanım  çok haklısın. Ben bunları Partide çok anlatıyorum ama kimseye kabul ettiremiyorum. Bizim partide, ne kadar solcu olursan, ne kadar Deniz Gezmiş dersen o kadar alkışlanıyorsun demez mi... Çok şaşırdım. Sayın vekil az önce ne diyordu şimdi ne diyor...

Bu vekil, daha sonra katıldığı Tv. programlarında Genel Merkezin ağzından,  Amerikancı, HDP’ci  konuşmalarına aynen devam ediyordu.

Evet... CHP bu işte: 

Hiç bir şey gösterildiği gibi değil, hiç bir şey söylendiği gibi değildir.

Hep kafanın arkasında başka bir şey var...

Av. Selahattin Sarıoğlu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Selahattin Sarıoğlu 23 Ekim 2020 22:51

    Öyle anlaşılabilir. Daha açık söylenmeli. Haklılığınız çok. Teşekkür ederim. "Öyle ama yaptığımız yanlış. Halk istemiyor. Oyumuz düşüyor. Halkın oylarını alıp iktidara geleceğiz ki bu dediklerinizi gerçekleştirelim deyince" Kafamın arkasındaki, ‘Bu yaptıklarınızın, demokrasiyle, hukukla, adaletle ilgisi yok’ görüşüydü. Ama bunu açık bir şekilde diyemedim o denli o yollu milletvekiline. ‘Halk istemiyor’ derken halk istemiyorsa demek ki yapılan yanlıştır demek istiyorum. ‘Halkın oyunu alıp iktidara geleceğiz ki bu dediklerinizi gerçekleştirelim’ derken (hak, hukuk, adalet) ben bunları eğip bükerek, yamultarak değil gerçek anlamlarıyla hayata geçiririz demek istiyorum. Milletvekili meramımı tam olarak anlıyor ve benimle aynı görüşte olduğunu söylüyor. ’Bunlar bölücü, terörü destekliyor bu düşünüş ve davranışların hukukla, düşünce özgürlüğüyle ilgisi yok. Bizimkiler böylesi kavramları kötüye kullanarak onları destekliyor‘ demek istiyor. Benim kafamın arkasındaki bu düşünceler bunu da diğer taraf anlıyor zaten.

  • Ali kanter 08 Ağustos 2020 12:21

    Aynen yazdıklarınızı alıntılıyorum; "Öyle ama yaptığımız yanlış. Halk istemiyor. Oyumuz düşüyor. Halkın oylarını alıp iktidara geleceğiz ki bu dediklerinizi gerçekleştirelim deyince" cümlesinden anlıyorum ki o vekille aranızda düşünce farkı aslında yok. Siz sadece vatandaşa çaktırmayalım duymak istediklerini söyleyelim iktidara gelirsek istediğimiz bu işleri zaten yaparız düşüncesindesiniz o zaman. O vekilden farkınız neydi diye sorsam ayıp olur mu? Yazınızda da belirttiğiniz üzere "kafanızın arkasında başka neler vardı"