casino siteleri

CHP Genel Başkanı Özel: Türkiyede göç alan belediyeleri CHP yönetiyor

POLİTİKA Haber Girişi : 22 Ocak 2024 19:07
CHP Genel Başkanı Özel: Türkiyede göç alan belediyeleri CHP yönetiyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP seçildiği her yerde nasıl çok iyi işler yapıyorsa Elazığda da yapacak. Dünyada çok iyi örnekleri var. Türkiyede göç al
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP seçildiği her yerde nasıl çok iyi işler yapıyorsa Elazığda da yapacak. Dünyada çok iyi örnekleri var. Türkiyede göç alan belediyeleri CHP yönetiyor. Göç veren belediyeleri de AK Parti yönetiyor dedi.
Tuncelinin Nazimiye ilçesinde merhum Tunceli Milletvekili Kamer Genç için düzenlenen anma programına katılan CHP Genel Başkanı Özgül Özel, Elazığa döndü. Özel, parti binası önünde toplanan kalabalığa seslendi. Özel, Birlikte olalım. Biz bu işi hep beraber başaracağız. Buna yürekten inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte güzel günlerde birlikte olacağız. Acıyı, depremi, sıkıntıları birlikte yaşadık. Bundan sonra bu kentin dirençli bir kent olması için sizden yetki istiyoruz. Biz bu kentin direncini artıracağız. Elazığı ayağa kaldıracağız. Elazığsporu ayağa kaldıracağız. Gençlerin yüzünü güldüreceğiz. Elazığlıların yüzünü güldürüp onları rahat ettireceğiz. CHP seçildiği her yerde nasıl çok iyi işler yapıyorsa Elazığda da yapacak. Dünyada çok iyi örnekleri var. Türkiyede göç alan belediyeleri CHP yönetiyor. Göç veren belediyeleri de AK Parti yönetiyor. CHPnin yönettiği belediyelere dönün bakın elbette orası göç alıyor. Tüm Elazığlıları, Malatyalıları, Tuncelilileri, Sivaslıları Kadıköye götüremeyiz. Onları Karşıyaka, Beşiktaş, Bornova ve Manavgata götüremeyiz. Ama Elazığlılar isterse başkana oy verirler ve o belediyecilik anlayışını memleketlerine getirirler. Biz size iyi, dürüst yönetim ve çokça hizmet vaat ediyoruz. 31 Martta belediye başkan adaylarımıza destek bekliyoruz şeklinde konuştu.