casino siteleri

CHP Malatya İl Başkanı belli oldu Haberimizde

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 02 Ocak 2020 21:12 Haber Girişi : 02 Ocak 2020 21:11
CHP Malatya İl Başkanı belli oldu Haberimizde
CHP Malatya İl Başkanı be

CHP Genel Merkezi kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgiye göre Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ile devam edileceği kesinlik kazandığı iddia edildi 

Deprem konutları

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, parti tüzüklerine göre il başkan adayı olunabilmesi için delegelerin yüzde 10’unun imzası gerektiğini dile getirerek “Bugüne kadarki kongre sürecinde delegelerin önerileriyle aday oldum, bu kongrede de bu şekilde hareket edeceğim. Bizi partimiz nerede görmek istiyorsa orada görev yapmaya hazırız” demişti.

YouTube Haber arası

CHP Malatya İl Başkanlığı için yeniden aday mısınız" sorusuna da cevap veren Kiraz, "20 yıldır partimizin her noktasında görev yaptım. Gençlik kolları başkanlığı ile başladığım parti hikâyemde bu güne kadar ne görev yaptıysam hiç birinde ben adayım demedim. Partimizin tüzüğünde de var, il başkanı adayı olabilmek için delegelerin yüzde 10’unun imzalı önergesi gerekiyor. Bugüne kadarki kongre sürecinde delegelerin önerileriyle aday oldum, bu kongrede de bu şekilde hareket edeceğim. Bizi partimiz nerede görmek istiyorsa orada görev yapmaya hazırız. Partimizin genel kanaati üzerimde bir uzlaşı sağlarsa tekrar il başkanı olurum. Ama bir başka arkadaşımız üzerinde uzlaşı sağlanırsa o arkadaşımızın da yanında olurum. Aday değilim demiyorum, ama adayım da demiyorum. Uzun zamandır il başkanlığı yapan birisi olarak adayım demem yakışık olmaz" diye konuşmuştu.