casino siteleri

Çocuklar istedi, Başkan Bilgin yerine getirdi

Eğitim Haber Girişi : 21 Şubat 2024 14:37
Çocuklar istedi, Başkan Bilgin yerine getirdi
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, geçtiğimiz ay ziyaret ettiği Öğretmenler İlkokulunda kendisinden istenen kütüphane talebini yerine getirdi. Bilgini
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, geçtiğimiz ay ziyaret ettiği Öğretmenler İlkokulunda kendisinden istenen kütüphane talebini yerine getirdi. Bilginin talimatıyla kısa sürede kurulan kütüphane, yüzlerce kitapla doldurularak öğrencilerin hizmetine sunuldu.
Öğrenci ve öğretmenlerle birlikte kütüphanenin açılışını gerçekleştiren Başkan Bilgin, "Çocuklarımızı kitapla buluşturmak, bizim için yapmış olduğumuz en önemli hizmetlerden birisi dedi.

Okulların fiziki altyapılarını geliştirerek öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitim almalarını hedefleyen Başkan Hilmi Bilgin yönetimindeki Belediye; daha önceleri 70 okulun öğretmenler odasını yeniledi, şehirdeki birçok okulda ise çevre düzenlemesi, aydınlatma, dış cephe yenilemesi, kütüphane ve halı saha yapımı gibi hizmetleri hayata geçirdi. Geçtiğimiz ay Öğretmenler İlkokulunu ziyaret eden Bilgin, kendisinden istenen kütüphane talebini kısa sürede yerine getirdi. Kütüphanenin açılışı için okula gelen Başkan Bilgin, öğrenciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Yarının Türkiyesini kuracak olan sizlersiniz

Öğrencilere hitap eden Başkan Bilgin, Önceki ziyaretimizde benden kütüphane yapılmasını istemiştiniz. Kısa zamanda yaptık ve bugün kütüphanenin açılışı için sizlerleyiz. Derslerinize iyi çalışın, öğretmenlerinizin istediklerini yapın. İnanıyoruz ki yarının Türkiyesini kuracak olan sizlersiniz. Sizleri seviyoruz, başarılar diliyoruz dedi.
Öğrencilerle yakından ilgilenen Bilgin, çocuklarla birlikte kurdele keserek kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.