casino siteleri

Cumhur İttifakı Hekimhan seçim bürosu açılışında kazanacağız mesajı

POLİTİKA Haber Girişi : 17 Şubat 2024 12:31
Cumhur İttifakı Hekimhan seçim bürosu açılışında kazanacağız mesajı
Malatyada 31 Mart yerel seçimler öncesinde en hareketli seçim bölgesi olan Hekimhan ilçesinde, Cumhur İttifakının adayı MHPli Memet Tabaroğullarının seç
Malatyada 31 Mart yerel seçimler öncesinde en hareketli seçim bölgesi olan Hekimhan ilçesinde, Cumhur İttifakının adayı MHPli Memet Tabaroğullarının seçim borusu büyük bir coşku ile açıldı. Seçim bürosu açılışına AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve çok sayıda partili katıldı.
Hekimhan ilçesinde Cumhur İttifakının adayı MHPli Memet Tabaroğullarının seçim bürosu açılışı öncesinde ilçe girişinde Malatyadan gelen milletvekili ve partililerin oluşturduğu kalabalık araç konvoyu, ilçe yöneticileri tarafından karşılandı.

Atatürk Meydanındaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan açılış töreninde ilk olarak konuşan MHP Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici, Bu kez bizi deneyin göreceksiniz Hekimhan gelişecek ve büyüyecektir. Cumhur İttifakının hizmetleri ile Hekimhan buluşmaya hazır dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Hacı Özhan ise, Cumhur İttifakı olarak büyükşehir başkanlarımız Çakır ve Gürkan ile Hekimhan önemli hizmetler aldı. Artık bu seçimlerde kazanmalıyız, bunun için gücümüz var, gücümüzü sandığa yansıtacağız şeklinde konuştu.

Cumhur ittifakının geçmiş dönemlerdeki Hekimhan Belediye Başkan adaylarından Kemal Deniz ve Hacı Mustafa Arıkan ise konuşmalarında, Adayımız çok iyi, bilgili ve tecrübeli. Bu tablo bizi heyecanlandırdı. Bu kez kazanacağımıza inanıyoruz. Gece gündüz çalışmalı ve kazanmalıyız ifadelerine yer verdiler.

Hekimhanı yeniden inşa edeceğiz
Cumhur İttifakının adayı MHPli Tabaroğulları, kendisinin Hekimhanın bir evladı olduğunu belirterek hizmet için geldiğini ve her kesimden destek beklediğini vurguladı. Tabaroğulları, Bu seçim Hekimhanın, Hekimhanda yaşayan bütün kardeşlerimizin seçimi. Ben bu işi bir görev, bir vazife olarak gördüğüm için geldim. Bu memleketin bir evladıyım. Bu memleketin aşıyla, ekmeğiyle büyüdüm ve okudum. Hayatla mücadele ettim. Şimdide Hekimhan için mücadele etmeye geldim. Artık kardeşlerimizin bağrını yerden kaldıracağız. Hizmet edeceğiz, insanca yaşam sağlayacağız. Bütün Hekimhanlı kardeşlerimin desteğini bekliyorum. Büyük projeler hazırladık, bu projelerle Hekimhanı yeniden inşa edeceğiz. Sloganımız Yeni Hekimhan, Yeni Bir Yaşam. Hekimhandaki köhne yaşama hep birlikte son vereceğiz. İddialıyız. Hekimhanda her insanımızın mutlu yaşayacağı bir ortam sağlayacağız. Artık Hekimhan değişecek. Yepyeni bir Hekimhan olacak. Siyaset yapmak için değil, hizmet için geldik şeklinde konuştu.

Tarihe şahitlik ediyoruz
Hekimhan ilçesinde Cumhur İttifakının gerçekleştirdiği seçim bürosu açılışına katılan MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ise Memet Tabaroğullarının Hekimhana büyük hizmetler yapacağına inandığını ifade ederek, Hekimhan tarih yazıyor, biz de şahitlik ediyoruz. Unutmayın Cumhur İttifakı 15 Temmuz sonrası ülkesini seven vatanseverler tarafından kurulmuş bir ittifaktır. Önceki seçimlerde önemli zaferlere imza attık, şimdi 31 Mart yerel seçimlerindeki zaferlerimizle bunu taçlandıracağız. Ben Tabaroğullarının Hekimhana çok önemli hizmetler yapacağına inanıyorum. Bu hizmetleri toplumun her kesimini aynı mesafede kalmayı başararak gerçekleştirecektir. Bu tablo bizleri zafer için umutlandırmıştır dedi.

Tabaroğullarına sahip çıkın
AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise konuşmasında Hekimhan için Cumhur İttifakı adayının kazanmasının önemine dikkat çekerek, Cumhur İttifakı olarak hizmet üretmek, eser üretmek için bir araya geldik. Yaptığımız hizmetler ve eserlerle hep öğündük. Hekimhanda da saymakla bitiremeyeceğimiz önemli hizmetler yaptık ama arzu ettiğimiz ilerlemeyi sağlayamadık. Yerelde maalesef destek göremedik. Hekimhan için Cumhur İttifakının adayının kazanması önemli. Milliyetçi Hareket Partisinin adayı, Cumhur İttifakının adayı Memet kardeşimiz inşallah sizlerin desteği ile önemli işler başaracak. Onu ittifakın adayı değil tüm Hekimhanlıların adayı olarak görüyorum. Girmediğimiz ev kalmasın, sıkmadığımız el kalmasın inşallah Memet kardeşimizi 31 Mart günü buraya başkan yapalım. AK Partilisi de, MHPlisi de diğer partililerde sahip çıkmalı şeklinde konuştu.

Ayırmadan, ayrıştırmadan hizmet vereceğiz
MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğullarının kendini yetiştirmiş iyi bir devlet adamı olduğunu belirten MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ise önceki seçimlerde arz farklarla kaybettikleri seçimi bu kez kazanacaklarına inandığını söyledi. Milletvekili Fendoğlu, Hekimhanın öz evladı sevgili Memet hoca, kendisini yetiştirmiş iyi bir devlet adamı. Vazifesini bitirmiş bir kenara çekilip hayatını yaşayabilirdi. Ama o ben her şeyimle Hekimhana hizmet etmek istiyorum dedi. Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin de onayı ile Hekimhana hizmet için aday oldu. Hekimhandan her zaman devlete bereketli devlet adamları yetişmiştir hep, bir tane boş odam yetişmemiştir. Emniyet müdürleri, hakimler, savcılar, kaymakamlar bu topraktan çıkmıştır. Bunlar bulundukları bölgelerde büyük hizmetler yapmıştır. Ancak Hekimhan arzu edilen hizmetleri alamamıştır. Hekimhan şimdi değişime evet diyor. Buradayım, 1 ay birlikte gidilmeyen her yere gideceğiz. Cumhur İttifakının başarısı için çalışacağız. Bizim belediyemizde ayırmadan, ayrıştırmadan hizmet vereceğiz diye konuştu.

Konuşmaların ardından CHPli Meclis Üyesi Süleyman Levent ile Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Mustafa Leventin MHPye geçmeleri nedeniyle rozetleri takıldı. Sonrasında seçim bürosunun açılışı yapılırken törene katılanlara Taşhanda yemek ikram edildi.