casino siteleri

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MALATYA'YA MÜJDE

Malatya Haber Girişi : 18 Şubat 2017 19:38
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN  MALATYA'YA MÜJDE
MALATYA HABER - MALATYA'N

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Gümrük ve Ticaret bakanı Bülent Tüfenkci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Öznur Çalık, Hayati Yazıcı ve Cevdet Yılmaz ile birlikte Malatya’ya geldi. Malatya Yeni Belediye binası yanındaki meydanda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin hizmet siyasini bilmeyenlerin Beyler deresine sormasını isteyen Erdoğan, “Bu ülke nereden nereye geldiğini, istismar değil, hizmet siyasetinin demek olduğunu en iyi Malatya bilir. Malatya Havalimanına bak görürsün. Merkeze doğru yürü, görürsün. O Beyler deresine sor da neler oldu, neler anlatsın. Onları bizim zihniyetimiz düzeltti” dedi.
Erdoğan, CHP’nin de kandil ile birlikte hareket ettiğini vurgulayarak, “Sivas-Malatya hızlı tren projesi için çalışmalar devam ediyor. Proje ihalesine bu yıly çıkıyoruz. Malatya havalimanı büyüttük, yetmiyor Malatya’ya. Refah düzeyi yükseldi. Malatyalı çiftçilerimize geçen yıl 194 trilyon liraya tarımsal destek ödemesi yaptık. Akıl izan ve vicdan sahibi herkes Türkiye’nin 14 yılda yazdı başarı hikayesini görüyor ve takdir ediyor.

Deprem konutları

YouTube Haber arası

Yeni yapılan stadı da hatırlatan Erdoğan, “Malatyaspor değil, Yeni Malatya, yeni. Tabii statta bitiyor. Stadı doldurmazsanız yandınız. Büyük stat istediniz. Biz de yaptık, nasıl dolduracaksınız. Bu meydandaki kalabalık maçlara da giderse dolar”diye konuştu.

“Malatya kendi kaderini AK Parti ile eşitlemiş”
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise “Malatya, kendi kaderini Ak Parti’nin kaderi ile eşitlemiş, Türkiye’nin omurga illerinden biridir. Her zaman sağduyudan, halktan, mazlumdan, haklıdan yana oldu. 2016 yılında ülkemiz her yönüyle tehditlerle karşı karşıya kalmasına rağmen sizin liderliğinde de almış olduğumuz kararlar 2017 yılında güçlü girdik. Liderliğinizde ak parti olarak, ülkemiz, milletimiz için çalıştık, halkın ve hakkın rızasını gözeterek çalıştık. Malatya, Ülkemizin istikrar ve geleceği için Cumhurbaşkanılığı hükümet sistemine evet diyecektir. Bunun için Malatya’de gece gündüz çalışmaya, en yüksek oy oranını çıkarmaya Cumhurbaşkanımız huzurunda söz veriyor muyuz Malatya olarak, biz istikrardan yana olduk, huzurdan yana olduk., Güvenden yana olduk. Teröre karşı dur diyenlerden, milli birlik ve beraberlikten yana olduk. Kardeşlikten yana olduk. Bunun için de her zaman Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine her zaman evet diyoruz, evet , evet, evet diyoruz” dedi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Erdoğan, sahnede MHP İl Bakanı Mehmet Erdem ile tokalaştı. Erdoğan, protokol tribününde 15 Temmuz gazisi Enis Gün ile görüştü