casino siteleri

Cumhurbaşkanı Erdoğandan depremzede aileye ziyaret

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 06 Şubat 2024 20:02
Cumhurbaşkanı Erdoğandan depremzede aileye ziyaret
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraşta depremzede bir aileyi ziyaret etti. Erdoğanın ziyaret ettiği aile, mutlu olduklarını söyledi.Cumhurb
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraşta depremzede bir aileyi ziyaret etti. Erdoğanın ziyaret ettiği aile, mutlu olduklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraştaki temasları kapsamında depremde kocası Mustafayı oğulları Osmanı ve Halil İbrahimi kaybeden Aliye Üzümü ziyaret etti. Erdoğana ziyaretinde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret sonrası kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı, çocuklarla sohbet etti.
Erdoğanın ziyaret ettiği Aliye Üzüm, "Deprem oldu. Uyandığımda çok kötü sallanıyordu. Tavanlar kırılmaya başlamıştı. Eşimde Allah, Allah diye bağırıyordu. Bu sefer gerçek bir deprem olduğunu anlamıştım. Bağırarak gözlerimi kapattım ve uyandığımda enkazdaydım. Eşim üstümdeydi. Dünyamız başımıza yıkılmış. Enkazda 7 saat kaldım. 7. saatte çıktım. Eşim hiç konuşmadı sonrasında hayatını kaybettiğini anladım ifadelerini kullandı.
Tedavisi için Ankaraya gittiğini aktaran Üzüm, Eşimi, 2 oğlumu kaybettim. Depremden konuştuk. Ayrıca koruyucu aile olduğum için çocuklardan konuştuk. Evin verilme süreçlerini konuştuk. Kuran-ı Kerim okundu. Cumhurbaşkanımız dua etti. Gönlümüzü aldı dedi.