casino siteleri

CUMHURBAŞKANI MALATYALI ŞEHİDİN AİLESİNİ ARADI

Malatya Haber Girişi : 09 Ağustos 2015 10:47
CUMHURBAŞKANI MALATYALI ŞEHİDİN AİLESİNİ ARADI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 30 Temmuz’da Şırnak’ta izinden dönen askerlerin üs bölgelerine ulaşması için yol emniyetini sağlarken PKK’lı teröristlerin düzenlendiği saldırıda şehit düşen Malatyalı Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi’nin ailesini ziyaret etti.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın da eşlik ettiği ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, şehidin annesi ve babası ile bir süre görüşerek taziyelerini sundu. Ziyarette şehidin annesi Gafure Tanrıverdi, “Benim oğlum şehit oldu. Benim ciğerim ağrıyor. Bizi aradılar, biz gücümüzü onlardan almak istiyoruz. Bizim gücümüz kalmadı. Artık kan dursun. Artık yeter. Anneler ağlamasın, ciğerler parçalanmasın. Ben hiçbir zaman şehidimin arkasında yıkılmam” dedi.
Şehidin babası Hasan Tanrıverdi ise, “Allah hükümetimize ve devletimize zeval vermesin. Vatanımız sağ olsun. Şehidimizin toprağı bol olsun. İnşallah herkese faydası olur. İnşallah sabırlı olacağız. Biraz zor, ama Allah’ın takdiridir” dedi. Bu esnada Çalık’ın gözyaşlarını tutamayarak ağladığı görüldü.
Ziyarette Çalık, şehit annesi Gafure Tanrıverdi’yi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonla görüştürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşürken “Başkanım” diyerek hitap eden anne Gafure Tanrıverdi, “Allah razı olsun. Sağ olun Başkanım. Ben bir anneyim. Teşekkür ederim Başkanım, vatan sağ olsun. Ben öyle bir güçlü kaldım ki, ben çok güçlüydüm. Allah razı olsun, vatan sağ olsun. Çok sağ olun, vatan sağ olsun Başkanım” dedi.
Anne Tanrıverdi, Çalık’ın ziyaretinden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesini duymaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Deprem konutları