casino siteleri

Cumhurbaşkanı yardımcısı, Malatya Milletvekili Ölmeztoprak ile görüştü

POLİTİKA Haber Girişi : 29 Aralık 2023 15:56
Cumhurbaşkanı yardımcısı, Malatya Milletvekili Ölmeztoprak ile görüştü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak´ı makamında kabul etti. Görüşmede, d
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak´ı makamında kabul etti. Görüşmede, deprem bölgesi Malatya´daki projeler ve yatırımlar ele alındı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak´ı makamında kabul etti. Görüşmede, deprem bölgesi Malatya´daki projeler ve yatırımları hakkında istişarelerde bulunuldu.
Kabulde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Irak´ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan aralarında Malatyalı Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın´ın da bulunduğu kahraman askerlere Allah´tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı Mehmetçiklere de acil şifalar dileyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın bölücü terör örgütünün ve hain saldırılarının üzerine büyük bir kararlılıkla gitme iradesini ve hassasiyetini bir kez daha büyük bir netlikle vurguladı.