casino siteleri

Cüneyt Çakır'ın Malatya düşmanlığı mı var?

Spor Haber Girişi : 07 Şubat 2018 20:42
Cüneyt Çakır'ın  Malatya düşmanlığı mı var?
Fatih Avcı Busabah Gazete

Dünya üzerinde hiçbir takım yoktur ki tüm maçlarını kazansın.

Deprem konutları

Mağlubiyet de galibiyet kadar doğal sonuç.

Hele de Yeni Malatyaspor ölçeğindeyseniz daha da normal.

Ama, Fakat, Lakin!

Çok rahat puan ve puanlar çıkarabileceğiniz bir maçtan kendi haftalarınızla mağlup ayrılınca doğal olarak yenilgiyi kabullenmeniz de zor oluyor tabi Antalyaspor maçında olduğu gibi...

Önce evimizin önünü süpürelim ama.

Mina ve Sadık ilk yarıdan itibaren iyi bir ikili olmuşken(en azından idare ediyorlar), bu apar topar Doria tercihi nerden çıktı anlam veremedim. Adam daha Malatya’ya yeni, takıma yeni, ligimize yeni. Penaltı pozisyonu için demiyorum, maçın genelinde uyumsuzdu. Kötü futbolcu değil ancak oynamasının sırası bu maç değildi. Mina-Sadık oynamış takım galip gelmişken neden bu değişiklik hocam?

Issam’a ceza verilsin!

Issam Chabeke için diyecek söz bulamıyorum. Hocasının ve takım arkadaşlarının 1 haftalık emeğine resmen ihanet etti. Hayatımda bu kadar amatörce bir kırmızı kart görme şekline şahit olmadım. Birincisi olay yerinde ne işin var, ikincisi madem kavgaya karışacaksın, hakemin gözü önünde niye adama yumruk atıyorsun, üçüncüsü velev ki fiziksel bir temasın olacak bari adamın göğsüne, beline omzuna neden vurmuyorsun? Kesinlikle Issam çok büyük bir para cezasına çarptırılmalı ve bu hatası ona ödetilmeli.

Malatya düşmanlığı mı var?

Cüneyt Çakır yine kendisinden beklenen bir yönetim gösterdi. Bu adama yeter ki Malatyaspor’un maçı var desinler. Ben daha Cüneyt Çakır’ın yönettiği hiçbir maçta bizim lehimize yanlış bir taç dahi verdiğini görmedim. Sanki bu Cüneyt Çakır’ın Malatya ile ilgili geçmişte kötü bir anısı var. Malatyalılar sanki Cüneyt Çakır’a bir şey yapmışlar da adam kan davası güdüyor. 2 sene önce Göztepe maçımızı yönetti net bir penaltımızı ve Göztepe’nin net bir kırmızı kartını vermemişti. Akhisar maçında herkesin gördüğü penaltıyı vermedi. Antalya maçında Malatyaspor aleyhine çaldığı düdüklere bakın. Doria’nın pozisyona penaltı vermek için bahaneye bakıyor. Issam’ın kırmızısında Sadık düşer düşmez oyunu durdursa, olay yerine gelse hiç bir şey olmayacak. Ama hakem arıyor ki bir şey olsun bizim Chabeke’de balıklama atlıyor. Cüneyt Çakır’ın Avrupa ve Türkiye’de başka maç yönetmesinden dolayı kariyerine zerre kadar saygı duymuyorum. Tarih onu ikiyüzlü yönetim gösteren kara gömlekli adam olarak anacak.

Şimdi yazalım, Yeni Malatyaspor sıradan bir mağlubiyet almıştır. İç sahadaki Kasımpaşa maçından alınacak 3 puan Malatyaspor’u ligde kalma hedefinde rahatlatacaktır. Bu maçtan dersler çıkararak, konsantrasyonumuzu ve havamızı bozmadan devam etmeliyiz.

Kavga-dövüş, mağlubiyet, tabi ki Yeşilyurt!

Yeşilyurt Belediyespor BAL’daki kötü sonuçlarına devam ediyor. Artık yenilgileri ve puan kayıpları o kadar alışılageldi ki ben ve benim gibi gazeteci arkadaşlarım köşe yazmaya dahi tenezzül etmiyor. Tabi biz yazmadıkça başarısız sonuçlar da artık bu kulüpte normal görülmeye başlandı. Son olarak Adıyaman’a yenildiler.

Dile kolay 5 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 4 beraberlikleri var. Ve hala hocaları da başkanları da görevde. Yahu illa birinin sizi kolunuzdan tutup, “Yeter bu kadar zarar verdiğiniz, yediniz içtiniz şimdi defolun gidin” demesi mi gerek?

Siz hiç puan tablosuna, aynaya bakmıyor musunuz?

Gittiğiniz her deplasmanda dayak yiyorsunuz, iç sahada olay çıkarıyorsunuz hala usanmadınız mı?

Bu takımı Eyüp Bolat’da hazırlasa Orhan Şimşek de maça çıkarsa bundan kötü olmaz ki!

Böyle yenilerek, her maç kavga dövüş çıkararak sezonu tamamlamayı bir misyon bir hedef görüyorlarsa yanılıyorlar.

Çünkü futbolda hiçbir zaman rezillikten övgü çıkmaz.

Yeşilyurt’ta ki bu gidişten de bir hayır gelmez.

İsmail Tekin, Dursun Sucu, Eyüp Bolat bir gün çeker gider ama bölgedeki camialara verilen kötü imaj ve Malatyaspor camiasındaki kötü algının bedelini Yeşilyurt Belediyesi öder.

Haberiniz olsun!

YouTube Haber arası

FATİH AVCI BUSABAH GAZETESİ