casino siteleri

Cüneyt Çakır'ın Malatya düşmanlığı mı var?

Spor Haber Girişi : 01 Kasım 2018 20:07
Cüneyt Çakır'ın  Malatya düşmanlığı mı var?
Spor Toto Süper Ligde 11.
Aytemiz Alanyaspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek. Maçın hakemi Çakır, bugüne kadar görev aldığı Yeni Malatyaspor maçlarının büyük bölümündeki sıkıntılı kararları nedeniyle Malatyalı taraftarların tepkisini çeken bir isim.
Çakır’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemleri Bahattin Duran ile Tarın Ongun yapacak. Mücadelede Bursa Bölgesi Süper Lig Hakemi Arda Kardeşler ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.
Fatih Avcı Busabah Gazetesi'nde köşesinde Cüneyt Çakır'ın Malatya düşmanlığı mı var? diye sormuştu
Cüneyt Çakır yine kendisinden beklenen bir yönetim gösterdi. Bu adama yeter ki Malatyaspor’un maçı var desinler. Ben daha Cüneyt Çakır’ın yönettiği hiçbir maçta bizim lehimize yanlış bir taç dahi verdiğini görmedim. Sanki bu Cüneyt Çakır’ın Malatya ile ilgili geçmişte kötü bir anısı var. Malatyalılar sanki Cüneyt Çakır’a bir şey yapmışlar da adam kan davası güdüyor. 2 sene önce Göztepe maçımızı yönetti net bir penaltımızı ve Göztepe’nin net bir kırmızı kartını vermemişti. Akhisar maçında herkesin gördüğü penaltıyı vermedi. Antalya maçında Malatyaspor aleyhine çaldığı düdüklere bakın. Doria’nın pozisyona penaltı vermek için bahaneye bakıyor. Issam’ın kırmızısında Sadık düşer düşmez oyunu durdursa, olay yerine gelse hiç bir şey olmayacak. Ama hakem arıyor ki bir şey olsun bizim Chabeke’de balıklama atlıyor. Cüneyt Çakır’ın Avrupa ve Türkiye’de başka maç yönetmesinden dolayı kariyerine zerre kadar saygı duymuyorum. Tarih onu ikiyüzlü yönetim gösteren kara gömlekli adam olarak anacak.
2 Kasım Cuma
21.00 Galatasaray-Fenerbahçe: Fırat Aydınus
3 Kasım Cumartesi
13.30 Kasımpaşa-Antalyaspor: Ümit Öztürk
16.00 Akhisarspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Mete Kalkavan
19.00 Medipol Başakşehir-Beşiktaş: Halis Özkahya
4 Kasım Pazar
13.30 MKE Ankaragücü-Kayserispor: Halil Umut Meler
16.00 Aytemiz Alanyaspor-Evkur Yeni Malatyaspor: Cüneyt Çakır
19.00 Trabzonspor-Bursaspor: Alper Ulusoy
5 Kasım Pazartesi
20.00 Göztepe-Çaykur Rizespor: Yaşar Kemal Uğurlu
20.00 Demir Grup Sivasspor-Atiker Konyaspor: Mustafa Öğretmenoğlu.