casino siteleri

Dalında Görmek Dalından Kopartmak

Yeşilyurt Belediyesinin Yeşil Gıda  Seracılık  projesi kapsamında hayata geçirilen sera da öğrencilerin sera gezisindeki mutluluğu görmeye değerdi.

Tecde Mahalle Muhtarı Ali YİĞİT, Yeşilyurt Belediyesinin Yeşil Gıda Seracılık projesinin yerli üretime destek olmanın yanı sıra şehirde seracılığın geliştirilmesine de örneklik teşkil ettiğini belirterek şunları söyledi..
Toprak en iyi rehabilite merkezidir..İnsanın var oluş nedeni topraktır. Toprak duygu kontrölünde çok önemli bir yere sahiptir. İnsanoğlunun özüne dönmesine yardımcı olurken, doğduğu toprakların insanı çekmesine neden olur. 

Malum şehir hayatı demek beton binalarla tanışma ve betonla birlikte yaşamak anlamına gelmektedir..

Yeni nesil çocuklar daire ve site yaşantısı içerisinde olduklarından gerek meyve gerekse sebzelerin üretimini görememektedirler..Kirazın markette yetiştiğini söyleyen çocuklar geldiğimiz durumu gözler önüne sermektedir..

Kiraz ağacını Televizyonda, sebzeyi markette, manavda gören çocuk haksız da değil..

Yeşilyurt Belediyesinin Yeşil Gıda Seracılık projesi kapsamında hayata geçirdiği serada Esma Biltacı Kültür Merkezindeki Kur an Kursu öğrencilerinin serada yaptıkları gezideki mutluluğu görmeye değerdi..Öğrenciler  dalında görüp dalından koparttıkları sebze ürünlerinin lezzetinin bir başka olduğunu söylediler..

Yeşilyurt Belediyesinin Yeşil sera kapsamında başlatmış olduğu projenin bir bölümünde öğrencilerin serayı gezmesi, yetişen ürünleri dalında görmesi dalından kopartması hedeflenmekteydi..Seradaki ürünlerin yetişmesinin ardından öğrenciler ara ara serayı gezip hem yetişen ürünleri dalında görüyor hemde dalından kopartarak yeme heyecanı yaşıyorlar..Böyle bir uygulamanın hayata geçirilmesinde emeği olan başta Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Mehmet ÇINAR a , Ömer Kamış beye, Murat Akoğul ve Esra Öner  ile birlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim...