casino siteleri

DARBENİN PERDE ARKASI (1)

15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece milletimizin tarihe altın harflerle 'tarihi demokrasi destanı' yazdığı gecedir.Yaşlısıyla,kadınıyla,çocuğuyla ve genciyle el ele kol kola 'birlik ve beraberlik' kaidemizin şahlanışa geçtiği gece...
Hem korku yaratan hem de demokrasi ve millet-vatan birlikteliğin tüm çıplaklığıyla büyük sevinç uyandırdığı bir gecedir 15 Temmuz.

FETÖ örgütünün üstlendiği misyon tam bir akıl tutulması...
Büyük bir çılgınlık...
Baş edilemez bir şapşallık...
Cunta hevesliliği bu adamların şahsiyetini,kimliğini ve kanını satın almış.
Kendi milletine bile namlunun ucunu çevirecek kadar çapsız adamlar üretmişsiniz.
Nasıl bir alçaklıktır bu örümcek kafalılar...
Adam amiral olmuş,generalliğe terfi olmuş ama düşünme ve akledebilme mekanizması tamamen dumura uğramış.
Robotsal insanlar üretmek,sizin gibi geceleri korkudan kaçıp ve k.çını başını nereye sokacağını bilmeyen farelere benzer...

En önemlisi de darbeye kalkışabilecek cüreti kimden güven ve barınak alarak göstermenizdir.

Hemen değinelim...

Kulislerde edinilen muhakemelere göre Gülen örgütünün işin içinde olduğu muhakkak...
Peki darbe kalkışması teorikliğini tek başına mı başlattılar yoksa ortak bir üst akıl mı var?
Bu konuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'yu 3 defa dinleyelim:"Bu darbe girişiminin arkasında ABD var."
Bu konuda hemfikiriz.Çünkü darbe kalkışmasının yaşandığı saatlerde ABD'nin önemli ve sayılı istihbaratçılarından emekli Yarbay Ralph Peters, ABD'nin darbeye karşı olan düşünce sistemine atıfta bulunarak şunları söylüyor:"Durum çok net.Bu darbe,Türkiye'nin islami bir diktatörlük olmaktan kurtulması için son şansıdır.Sakın hata yapmayalım.Bu darbede rol alanlar iyi adamlar."
Psikolojik işkence bitmiyordu.
Rahat duracakları da yok zaten...
Hemen ardından MSNBC adlı Amerikan haber kanalı ise: "Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan,Almanya'dan sığınma talep etti."
Beyinleri afyonlaştırma projesini görüyor musunuz?
Üst aklın manevralarını fark edebildiniz mi?
İştahlarının nasıl da kabardığını...
Bir yem ve oyuncak gibi aramıza soktukları taşeron FETÖ müritlerinin nasıl da uyuşturularak bir arşiv gibi kullanıldığını artık görün.
Tehlikeli ve azgın bir yapı bu.

Şimdi sabırla analizlerimizi okuyunuz...

Eğer Obama ve kadrosu Ankara'da neler olup bittiğini öğrenmek istiyorsa önce CIA'nın dosyalarına sonra da Graham Fuller'in ilişkili olduğu kişilerden elde ettiği bilgiler ve Gülen'in kozmik odasına,arşivlerine bakması yeterli.
Bu kadar alçak bir çete...
Kendi ülkesine,milletine,polisine ve askerine kurşun sıkacak kadar rezil bir örgüt...
Aynı şekilde Ralph Peters katıldığı bir televizyon programında(Fox News) ne diyordu?
"Eğer darbe başarılı olsaydı, islamcılar kaybedecek ve biz kazanacaktık."
Evet, Gülen darbeyi başarsaydı;Beyaz Saray,Vatikan,İsrail ve Evangelistler kazanacaktı.
VE BİZ,İSLAM ÜMMETİ KAYBEDECEKTİK...

Bu kadar açık ve net...

BUSH...Zavallı sarışın Donald Trump darbenin başarısızlığını Obama'ya yüklüyor.İyice delirmiş durumda.Kim bilir makam odasında sessizce kuytu bir köşeye çekilip başını duvardan duvarlara vuruyordur.Kafayı oynatmak üzere olduğu kesin.Baba Bush gibi planladığı kurnazlıkların hiçbirisi beklentilerini karşılamıyor.Her gittikçe Türkiye'nin İslam'a olan itaatkarlığı ve bağlılığı artıyor.Milletin Erdoğan'a olan güveni ve minnettarlığı onları çıldırtmaya yeterli...
Dikkat ediniz Trump'un sözlerine.Bush'un fikir mirasçısı değil mi? Obama ise Bush'un kızaran yüzü ve bir ayağı çukura düştüğünde hemen duygu sömürüsüne yeltenmesi Bush'un başka bir yönünü bize gösteriyor.Gülen ise Bush'un profesyonel piyonu...
Dediğim gibi Amerika,bu işin bir yerinde olduğu kesin ama neresinde,hangi evrede ve nasıl bir boyutta olduğunun cevabı henüz erken.Gülen'in sınır dışı edilmesi halinde Mısır'a sığınabileceği konusundaki söylentiler bize neyi hatırlattı biliyor musunuz?
Sisi'nin darbesini hatırlatıyor.Demokratik ve hukuki yollarla seçilmiş Mursi'yi askeri darbeyle deviren General Sisi'yi ABD'nin desteklediği üzeri örtüsüz bir gerçektir. ABD'nin darbeler konusundaki sınavı bir hayli kırık.Şu an itibariyle Mısır'dan memnun kalan ABD'nin Türkiye'deki askeri darbenin arkasındaki beyinsel ve kontrol güç olmadığını düşünmek bence saflıktır.
Fethullah Gülen,ABD'de 2008'den bu yana yeşil kart(green card)elde ederek sürekli kalabilme hakkı verilmiş.Gülen'e kefil olan önemli isimleri inceleyiniz.Bu tür evrelerde ve her halükarda Amerika'ya kesinlikle güven olmaz.Ancak akılları buğulayan bir şey var ki FETÖ'nün darbe kalkışmasının kanıtları gün gibi ortada olmasına rağmen ABD neden Türkiye'nin 'iade veya sınır dışı(in deport)' talepleri karşısında ayak diretiyor?
Böyle bir girişimin gelişmelerinden Amerika'nın haberdar olmaması ise ihtimal dışı...
Brüksel'i(Belçika) basıp ortalığı kan gölüne çeviren CIA,aynısını İstanbul'a uzanan midaslı kulaklarıyla Atatürk Havalimanında yapmadı mı?
Nice'yi(Fransa) kamyonlarla,tırlarla cehenneme çeviren CIA,terör örgütü PKK ile birlikte Başkent'te ve Güneydoğu'da da aynı cehennemi yaşatmadı mı?
Yaptı...Bu işin içinde CIA'nın yer almadığını söylemek ahmaklıktır.
Ayrıca ABD'nin Irak,Suriye ve Mısır'ın politik konulardaki dosyası şaibelidir ve tam bir metaforu andırıyor.Budaklandırmayayım bu da ayrı bir köşe konusu...