casino siteleri

Darende´de Atatürk koşusu düzenlendi

Spor Haber Girişi : 08 Kasım 2023 15:54
Darende´de Atatürk koşusu düzenlendi
Atatürk´ün vefatının 85. yıldönümü nedeniyle Darende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından or
Atatürk´ün vefatının 85. yıldönümü nedeniyle Darende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortak koşu düzenlendi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün vefatının 85. yıldönümü nedeniyle Darende´de Atatürk koşusu düzenlendi. Koşuya öğrenciler yoğun ilgi gösterirken yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
İbrahim Paşa Mahallesi´nde başlayan ve Hacı Derviş Mahallesi´nde tamamlanan 5 kilometrelik koşuda kızlarda Mehmet Emin Ilıcak Fen Lisesi´nden Nurgül İlhan birinci, Osman Hulusi Ateş İmam Hatip Lisesi´nde Azime Nur Kurnaz ikinci, Osman Hulusi Ateş İmam Hatip Lisesi´nden Arefe Doğan ise üçüncü oldu. Erkeklerde ise Osman Hulusi Ateş İmam Hatip Lisesi´nden Ali Altındemir birinci, Aytekin İşleyen ikinci, Ahmet Altındemir´de üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
Etkinlikte bir konuşma yapan Darende İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, "´Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.´ diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938´de hayata veda etti. 10 Kasım 1938´de aramızdan bedenen ayrılsa da ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü özlem ve saygıyla anıyoruz. Bıraktığı mirasa biz sahip çıkarak, O´nu yaşatıyoruz. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.