casino siteleri

Dekorasyon malzemelerine uyuşturucu madde gizlemişler

Asayiş Haber Girişi : 01 Kasım 2023 10:46
Dekorasyon malzemelerine uyuşturucu madde gizlemişler
Elazığ´da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, dekorasyon malzemeleri içine gizlenmiş 300 gram kokain ve 190 gram metamfetamin ele geçirildi. O
Elazığ´da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, dekorasyon malzemeleri içine gizlenmiş 300 gram kokain ve 190 gram metamfetamin ele geçirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve sevkiyatının engellenmesine yönelik çalışma gerçekleştirildi. İstanbul´dan Elazığ´a yolcu otobüsü ile uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşan ekipler, N.Ş. (24) isimli şahısla birlikte dekorasyon malzemeleri içine zulalanmış 3 parça halinde toplam 300 gram kokain ele geçirdi. Devam eden çalışmalarda komşu illerinden Elazığ´a gelen yolcu otobüsünde ve yolcu otobüsü ile bağlantılı olduğu tespit edilen kiralık araçta bulunan S.B. (21), A.C.Ö. (24) ve E.Y. (25) isimli şahısların yapılan üst ve bagaj aramasında da 2 parça halinde toplam 190,55 gram metamfetamin, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 3 adet fişek ele geçirildi.
Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan 4 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.