casino siteleri

Denk bütçe üstü veren Yazıkonak Belediyesi, yeni belediye binasına kavuşuyor

ÇEVRE Haber Girişi : 02 Ocak 2024 16:11
Denk bütçe üstü veren Yazıkonak Belediyesi, yeni belediye binasına kavuşuyor
Denk bütçe üstü vererek tüm dikkatleri üzerine çeken Elazığ´ın Yazıkonak Belde Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için y
Denk bütçe üstü vererek tüm dikkatleri üzerine çeken Elazığ´ın Yazıkonak Belde Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için yeni hizmet binasının yapımına başladı.
Faiz karşıtlığı nedeni ile kredi kullanmamasına rağmen denk bütçe üstüyle Türkiye´nin örnek belediyeleri arasında bulunan Yazıkonak Belediyesi, projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı´nın bizzat üzerinde durduğu projelerden olan yeni belediye binasının yapımına başlandı.
Konu ile ilgili bilgi veren Yazıkonak Belediye Başkanı Çadırcı, `´Denk bütçe üstü fazlalık verdik. 2019 görevi devraldığımız günden yaklaşık iki üç ay sonra denk bütçemizi kurduk. Akabinde birçok önlem ve ciddi adımlar atarak israfın önünü kestik. Birikimlerimiz ile alt yapıdan üst yapıya çevre düzenlemesinden ulaşımdan sosyal projelere kadar birçok projeyi nihayete erdirdik. Bölgede değil Türkiye´de eski kredileri bitiren kredi çekmeyen faize karşı dik duran gerçekleştirdiğimiz projelerle önde gelen örnek bir belediyeyiz. Elazığ ev Maraş depremleri ile ek hizmet binamız ağır hasar aldı. Bu denk bütçe fazlalığıyla ek hizmet binamızın yerinde yeni belediye hizmet binası yapma kararı alarak resmi süreci başlattık. İhaleye çıkarak inşaatına başladık. Kaba inşaatını bitirdik. Yeni belediye binamızı bitirmek için İnşaatımız tüm hızıyla çalışmaları devam etmektedir´´ dedi.