casino siteleri

Deprem şehitleri dualarla yad edildi

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 05 Şubat 2024 09:37
Deprem şehitleri dualarla yad edildi
Kahramanmaraşta 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar için mevlid-i şerif programı düzenlendi.6 Şubatta meydana gelen ve asrın felaketi ol
Kahramanmaraşta 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar için mevlid-i şerif programı düzenlendi.
6 Şubatta meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için İl Emniyet Müdürlüğünce Erzurumluoğlu Camiinde mevlid-i şerif programı düzenlendi.
Programa Vali Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve vatandaşlar katıldı.
Programda, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar dualarla yâd edildi. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet dileyen Başkan Hayrettin Güngör, 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü yaklaşırken Emniyet Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen mevlid-i şerif programında, depremde kaybettiğimiz kardeşlerimizi dualarla ve hayırla yâd ettik. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allahtan rahmet diliyoruz dedi.