casino siteleri

Depremde bazı noktaları zarar gören köprü yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya

ÇEVRE Haber Girişi : 19 Şubat 2024 10:10
Depremde bazı noktaları zarar gören köprü yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya
Kahramanmaraşın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat depremlerinde bazı bölgeleri zarar gören köprü yenilenmeyi bekliyor.Kahramanmaraşın Pazarcık ilçesinde, Aksu
Kahramanmaraşın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat depremlerinde bazı bölgeleri zarar gören köprü yenilenmeyi bekliyor.
Kahramanmaraşın Pazarcık ilçesinde, Aksu Çayına bağlanan nehir üzerine inşa edilen ve 25 ila 30 köyün ulaşımını sağlayan Kuzey Aksu Köprüsü, 6 Şubat 2023te yaşanan depremlerde bazı kısımlarından hasar aldı. Günlük ortalama bin otomobilin geçtiği köprü her an yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya.
Durumdan endişe duyduğunu ifade eden Tarık Kaplan, Bu köprümüz özellikle depremde geçiş noktası olarak kullanıldı. Depremlerde aldığı hasarlardan sonra bazı bölgelerinde çatlaklar bulunmakta ve bu köprümüz Pazarcık ilçesine bağlı 25 ila 30 köyü birleştiriyor. Ben de bu köprüyü aktif olarak kullanan vatandaşlardan ve aynı şekilde köprü için kaygılanan vatandaşlardan sadece bir tanesiyim. Köprünün bu durumundan tüm vatandaşlar rahatsız ve bu köprü muhtemel bir faciaya meydana vermekte ki tüm vatandaşlar bu köprüden geçerken acaba yıkılır mı endişesi ile geçmekte. Bu konunun çözülmesini acilen arz ediyorum dedi.

Burası tam bir bağlantı yolu
Diğer köy halkından Nuri Akbaba ise Burası Pazarcık ilçesinin Kuzey Aksu Köprüsüdür. Burada günlük ortalama 700 ila bin aracımız geçmektedir. Burada tarımcımız, vatandaşımız, köylümüz bulunuyor ve bu konuda yapılırsa çok minnettar kalacaktır. Bu köprü kuzey yolunda 10 bin haneye hitap ediyor, burası tam bir bağlantı yolu diye konuştu.