casino siteleri

Depremde enkaz altında kalan Kur´an kursu hocasının cansız bedenine ulaşıldı

Asayiş Haber Girişi : 28 Şubat 2023 10:40
Depremde enkaz altında kalan Kur´an kursu hocasının cansız bedenine ulaşıldı
Depremde enkaz altında kalan Kur´an kursu hocasının cansız bedenine ulaşıldı

Malatya´da 5.6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın altında kalan Bedihi Kış´ın kurtarılması için yapılan çalışmalar tamamlandı. Yaklaşık 22 saat süren çalışmalar sonrasında Kur´an kursu hocası olduğu öğrenilen Bedihi Kış´ın cansız bedine ulaşıldı.

Deprem konutları


Malatya´da dün 12.04´te meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde kent merkezinde 29 bina yıkılırken, ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 100´den fazla kişi ise yaralandı.
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerde ağır hasar alan ve dün 12.04´te Yeşilyurt merkezli 5.6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Buhara Apartmanı enkazı altında kalan iki kişiden biri dün sağ olarak kurtarılmış Bedihi Kış´ın kurtarılması için ise çalışmalar aralıksız sürdürülmüştü.


Bedihi Kış´ın anne ve babası ile aile yakınlarının da gece boyu yakılan ateş etrafında takip ettiği çalışmalar 09.30 sıralarında tamamlanırken, Kur´an kursu hocası olduğu belirtilen Bedihi Kış´ın yaklaşık 22 saat sonra cansız ulaşıldı.

YouTube Haber arası


Bedihi Kış´ın vefat haberini alan aile yakınları gözyaşına boğulurken, kentteki son arama kurtarma çalışmaları da tamamlanmış oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.