casino siteleri

Depremde hayatını kaybedenler için aşure yapıp dağıttılar

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 31 Temmuz 2023 09:37
Depremde hayatını kaybedenler için aşure yapıp dağıttılar
Kahramanmaraş´ta bir grup kadın esnaf, meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için aşure yaparak dağıttı.Onikişubat i
Kahramanmaraş´ta bir grup kadın esnaf, meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için aşure yaparak dağıttı.
Onikişubat ilçesi Fatih Mahallesi´nde yaşayan esnaf kadınlar bir araya gelerek, depremde hayatını kaybedenler için aşure programı düzenledi. Sabah saatlerinde başlayarak kazanda aşure hazırlayan kadınlar, bölgedeki herkese dağıtımını gerçekleştirdi.
Acılarının büyük olduğunu belirten 4 çocuk annesi Şerife Aksen, "Burada küçük esnaf olarak çalışıyoruz. Arkadaşlarla beraber Muharrem ayı dolayısıyla aşure yaptık. Kahramanmaraş´ta 6 Şubat depremde kaybettiğimiz yakınlarımız, dostlarımız, arkadaşlarımız için aşure yaptık ve dağıttık. Aşurelerimizi pişirdikten sonra burada yaşayan komşulara yoldan geçen vatandaşlara dağıtımlarımızı yaptık. Allah kabul eylesin. Acımız büyük, yaralarımız var. Emeği geçenlerden Allah razı olsun" ifadesini kullandı.