casino siteleri

Depremde oğlunu, gelinini ve torunlarını kaybeden yaşlı kadın mezarlıktan ayrılamıyor

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 01 Şubat 2024 09:29
Depremde oğlunu, gelinini ve torunlarını kaybeden yaşlı kadın mezarlıktan ayrılamıyor
Depremde oğlunu, gelinini ve torunlarını kaybeden yaşlı kadın mezarlıktan ayrılamıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde oğlu ve gelini ile iki torununu kaybeden Azet Yılmaz, günün büyük bir bölümünü ailenin defnedildiği şehir mezarlığında geçiriyor. Mezarlığın evi haline geldiğini belirten yaşlı kadın, çocuklarını çok özlediğini söyledi.
6 Şubatta meydana gelen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 büyüklüğündeki ilk depreme kent merkezindeki 5 katlı apartmanda yakalanan Aydın (53) ve Ayşegül Yılmaz (50) çifti ile çocukları İlayda (23) ve Engin Yılmaz (15) enkaz altında kaldı. Yılmaz ailesinin fertleri depremin 38inci saatinde ölü bulunurken aile şehir mezarlığına defnedildi.

Deprem konutları

 

YouTube Haber arası


Enkaz başında saatlerce gelecek güzel bir haberi beklerken oğlunu, gelinini ve iki torununu toprağa veren Azet Yılmaz, o günden beri gününün büyük bir bölümünü şehir mezarlığında geçiriyor.

Belki bir gün gelirler diye yollarını gözlüyorum
Mezarlığın evi olduğunu kaydeden Azet Yılmaz, Oğlum gelinim ve iki torunumu ilk depremde kayıp ettim. 38 saat enkaz altında kaldılar. Daha sonra tek tek çıkarıldılar. Mezarlığa her gün geliyorum benim evim burası artık. Eve gidiyorum yattıktan sonra sabah olmasını bekliyorum, mezarlığa gelmek için gelirler diye yollarını gözlüyorum, çok özledim. Kız torunumu doğum gününde toprağa verdik. Engin ise 15ine yeni girmişti" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.