casino siteleri

Depreme Ebrar sitesinde yakalanan polis memurunun cesedi Kayseride çocuk sanılarak toprağa verilmiş

Asayiş Haber Girişi : 05 Nisan 2024 11:35
Depreme Ebrar sitesinde yakalanan polis memurunun cesedi Kayseride çocuk sanılarak toprağa verilmiş
Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlere Ebrar Sitesi Z Blokta yakalanan polis memuru Mustafa İlhanın cesedinin çocuk sanılarak başka bir aileye verild
Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlere Ebrar Sitesi Z Blokta yakalanan polis memuru Mustafa İlhanın cesedinin çocuk sanılarak başka bir aileye verildiği ve Kayseride defnedildiği DNA sonucu ortaya çıktı.
Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ili etkileyen depremlerde binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Polis memuru Mustafa İlhan da ailesiyle beraber depreme Ebrar Sitesi Z Blok 4üncü katta yakalandı. Eşi ve çocuğu vefat eden polisten 14 aydır haber alınamıyordu.
Aylardır polis memuru Mustafa İlhanı arayan acılı ailesinden alınan DNA örneği ile yapılan karşılaştırma neticesinde bir eşleşme tespit edildi. DNA testinin ardından Kayseriye defnedilen 14-15 yaşlarındaki bir çocuk cesedinin kayıp olan polis memuru Mustafa İlhana ait olduğu belirlendi.
14 ay boyunca bulunamayan polis memuru Mustafa İlhanın cenazesi 5 Nisan Cuma günü öğle namazına müteakip Adıyamanın Gölbaşı ilçesinde Kurugeçit Şehitlik Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.