casino siteleri

Depremin 162´nci saatinde enkazdan 45 yaşında Cengiz Polat sağ çıkarıldı

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 12 Şubat 2023 22:31
Depremin 162´nci saatinde enkazdan 45 yaşında Cengiz Polat sağ çıkarıldı
Kahramanmaraş´ta depremin 162. saatinde Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri 45 yaşında Cengiz Polat´ı enkazdan sağ çıkardı.
Kahramanmaraş´ta depremin 162. saatinde Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri 45 yaşında Cengiz Polat´ı enkazdan sağ çıkardı. Ekipler Cengiz Polat´ın halen enkaz altındaki eşi Güllü Polat ile oğulları Özkan, Samet ve Mustafa´yı da çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi depremin 7´nci gününde Kahramanmaraş´ta bir kurtuluşa daha imza attı. Bahçelievler Mahallesi Cahit Zarifoğyu Caddesi Olgan Apartmanı´nda saat 16.00´da yaşam belirtisi alınması üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekibi, hemen kurtarma çalışması başlattı. 5 katlı apartmanın zemin katında oturan 5 kişilik Polat ailesinden baba 45 yaşındaki Cengiz Polat´tan ses alındı. İğne ile kuyu kazan ekipler yaşam tüneli oluşturarak, ilk olarak baba Cengiz Polat´a ulaştı. Yaralı vatandaşla bilincini açık tutmak için sürekli konuşan Antalya Büyükşehir İtfaiyesi 5 saatlik titiz bir çalışmanın ardından baba Cengiz Polat´ı canlı olarak enkazdan çıkardı.

Arama Kurtarma Ekibi, Cengiz Polat´ın halen enkaz altındaki eşi Güllü Polat ile oğulları Özkan, Samet ve Mustafa´yı da çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.