casino siteleri

Depremin vurduğu mahalle oyunu kullanmayı ihmal etmedi

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 31 Mart 2024 12:12
Depremin vurduğu mahalle oyunu kullanmayı ihmal etmedi
Kahramanmaraşta yaklaşık dört bin kişinin depremde hayatını kaybettiği ve Ebrar Sitesinin de bulunduğu Şazibey Mahallesinde oy kullanma işlemi devam edi
Kahramanmaraşta yaklaşık dört bin kişinin depremde hayatını kaybettiği ve Ebrar Sitesinin de bulunduğu Şazibey Mahallesinde oy kullanma işlemi devam ediyor.
Kahramanmaraşta depremzede vatandaşlar, sabah saatlerinde kendisini önümüzdeki 5 yıl yönetecek olan yerel yöneticilerini seçmek için sadık başına geldi.
Depremin merkez üssü kentte bin 400 kişinin hayatını kaybettiği Ebrar Sitesinin de içinde bulunduğu Şazibey Mahallesinde oy verme işlemi devam ediyor.
Oy kullanma işleminin 16.00da tamamlanmasının ardından, oy sayım işlemine geçilmesi bekleniyor. Enkaz yığınına dönen mahallede vatandaşların kira ve konteyner kentlerde yaşadığı öğrenildi.
Depremzede Yunus Sarı, O depremi yaşayan bilir ne çektiğimizi ve nelerle karşılaştığımızı Allah biliyor. Hükümet yanımızdaydı Allah razı olsun. Çadırda kaldık konteynerde kaldık açıkta değiliz yiyecek ekmeğimiz var kim kazanırsa hayırlı olsun dedi.
Cennet Sarı ise Depremzedeyiz, konteyner kentte kalıyoruz hayırlı olmasını diliyoruz dedi.