casino siteleri

Depremzede esnafı bu kez hırsızlar yıktı

Asayiş Haber Girişi : 23 Mart 2024 15:47
Depremzede esnafı bu kez hırsızlar yıktı
Depremzede esnafı bu kez hırsızlar yıktı

Malatyada depremzede esnaf için kurulan geçici ticaret merkezinde yaşanan hırsızlık olayı saniye saniye kameralara yansıdı. İş yerindeki hırsızlığın 6 Şubatta depremin yaşandığı saat olan 4.17de gerçekleşmesi ise acı bir tesadüf olarak kayıtlara geçti.

Deprem konutları


6 Şubat depremlerinde büyük hasar alan illerden biri olan Malatyada, esnaf için kurulan geçici ticaret merkezinde yaşanan hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı. Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan çarşıya gelen yüzü maskeli 2 şüpheli, bir cep telefonu dükkanının önünde beklemeye başladı. Çevreyi gözetlediği görülen 2 şahsın, daha sonra ellerindeki taşla iş yerinin camını kırarak vitrinde bulunan cep telefonlarını alması an güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

YouTube Haber arası


Hırsızların yakalanması için polis ekipleri çalışma başlatırken olayın, 6 Şubatta depremin meydana geldiği saat 4.17de gerçekleşmesi ise acı bir tesadüf olarak kayıtlara geçti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.