casino siteleri

Doğanşehirde ağır hasarlı binaların yıkımında sona yaklaşıldı

Asayiş Haber Girişi : 22 Ocak 2024 09:27
Doğanşehirde ağır hasarlı binaların yıkımında sona yaklaşıldı
Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Malatyanın Doğanşehir ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım işlemlerinde sona yaklaşıldı.Kahrama
Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Malatyanın Doğanşehir ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım işlemlerinde sona yaklaşıldı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen Malatyada kent merkezi ile kırsal bölgelerdeki ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri sürüyor.
Asrın Felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde 142 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda yapının da hasar aldığı Doğanşehir ilçesinde de ağır hasarlı binaların yıkımı kontrollü şekilde devam ederken, enkazlar kamyonlarla döküm sahalarına taşınıyor. Yıkımlar esnasında kolluk kuvvetleri güvenlik önlemleri alınıyor.
İlçe genelindeki yıkım çalışmalarını yakından takip eden Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, yıkım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması için yoğun bir çaba gösterdiklerini belirterek, devlet millet el ele Doğanşehirin yeniden ayağa kaldırmak için var güçleri ile çalıştıklarını kaydetti.