casino siteleri

Doğanşehirde belediye personellerine eğitim

POLİTİKA Haber Girişi : 01 Mart 2024 09:31
Doğanşehirde belediye personellerine eğitim
Malatya Doğanşehir Belediyesi personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.Doğanşehir Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Vahap Çelik tarafından hizme
Malatya Doğanşehir Belediyesi personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.
Doğanşehir Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Vahap Çelik tarafından hizmet içi eğitim faaliyetlerini sürdüren Doğanşehir Belediyesi personeline yönelik eğitim düzenlendi. Doğanşehir Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen eğitimde iş güvenliği kuralları, meslek hastalıklarının ve iş kazalarının önlenmesi, acil durumlarda yapılması gerekenler ve verimli çalışma metotları anlatıldı. Sinevizyon eşliğinde örneklerle bilgiler verildi.
İş sağlığı ve güvenliği konusunda gereken hassasiyeti gösterdiklerini belirtip, belediye personelinin iş güvenliğini iyi bilmesi ve bu konuda bilinçlenmesi için hizmet içi eğitim çalışmaları gerçekleştirdiklerini kaydeden Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, İş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesi için herkese önemli sorumluluklar düşüyor" dedi.
Başkan Zelyurt, "Personelimizin işlerini yaparken tüm tedbirleri almalarını, yasal hak ve sorumluluklarını bilmelerini ve eğitimli olmalarını önemsiyoruz. Bu noktada personelimize yönelik hizmet içi eğitim faaliyetlerimizi periyodik olarak sürdürüyoruz şeklinde konuştu.