casino siteleri

Doğanyol’a 8,6 Milyon Tl Yatırım

Malatya Haber Girişi : 15 Ağustos 2017 16:32
Doğanyol’a 8,6 Milyon Tl Yatırım
Doğanyol İlçesinde 8,6 mi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü şehrin altyapısını güçlendirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Doğanyol İlçesinde 8,6 milyon TL maliyetinde 112 kilometrelik altyapı çalışması yapıldı ve yapılıyor.

Deprem konutları

 

5,6 Milyon TL Maliyetinde 83 Kilometrelik Altyapı Çalışması Tamamlandı”

3 yılda kurumsallaşmasını tamamlayan MASKİ Genel Müdürlüğü Malatya’nın gelişmesine büyük ölçüde katkı sağlamaya devam ediyor. Hazırladıkları güçlü projeleri geleceğe yatırım olacak şekilde hayata geçirdiklerini ifade eden Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir: “Doğanyol İlçemizde maliyeti 5,6 milyon TL olan 83 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını tamamladık. Doğanyol İlçemizde içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını tamamen yenileyerek 50 yıllık geleceğini inşa ettik” dedi

 

“Gökçe Mahallesi’ne 28,5 Kilometrelik Altyapı Projesi Hazır”

YouTube Haber arası

            Doğanyol’da tamamlanan yatırımların yanı sıra planlanan yatırımlarda olduğunu belirten Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir: “Kuruluşumuzdan beri yaptığımız yatırımlarla Malatya’nın her bölgesinin altyapı ağını güçlendirmeyi hedefliyoruz. İçmesuyumuzu aynı kaliteyle her vatandaşlarımıza kavuşturmak için çalışıyoruz Doğanyol İlçemizin Gökçe Mahallesine 20 kilometrelik içmesuyu ve 9 kilometrelik kanalizasyon altyapısı için proje hazırladık. İhalesi yapıldıktan sonra yatırımlara başlayacağız. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. “ dedi.