casino siteleri

Doğum gününden bir gün önce cinayete kurban gitti

Asayiş Haber Girişi : 14 Mayıs 2021 13:50
Doğum gününden bir gün önce cinayete kurban gitti
Doğum gününden bir gün önce cinayete kurban gitti Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi

Kahramanmaraş´ın Elbistan ilçesinde doğum gününe bir gün kala çıkan silahlı kavgada vurularak ağır yaralanan bir kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Deprem konutları


Olay, ilçeye bağlı Doğan Mahallesi´nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede iki kişi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada silah kullanılınca, Ali Yalçın (46) yüzünden vuruldu. Ağır yaralanan Yalçın´a ilk müdahale, aile fertleri tarafından yapıldı. İhbar üzerine mahalleye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı ambulans ile Elbistan Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Yalçın, burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yalçın´ın cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu´na gönderildi.
Olayla ilgili olarak 5 şüpheli, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, mahallede geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, Elbistan Cumhuriyet Savcılığı´nca olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YouTube Haber arası


Silahla vurularak hayatını kaybeden Yalçın´ın, ilçe dışında şantiyelerde çalıştığı ve bir gün sonra da doğum günü olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.