casino siteleri

Dostluk maçında gülen taraf jandarma oldu

Spor Haber Girişi : 18 Eylül 2022 13:21
Dostluk maçında gülen taraf jandarma oldu
Malatya´da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen futbol turnuvasında basın mensuplarını ile karşıya gelen jandarma gol oldu yağdı
Malatya´da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen futbol turnuvasında basın mensuplarını ile karşıya gelen jandarma gol oldu yağdı. Başlama vuruşunu İl Jandarma Komutanı ile İl Emniyet Müdürü´nün yaptığı maç jandarma takımının 5-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Malatya´da 19 Eylül Gaziler Haftası dolayısıyla futbol turnuvası düzenlendi. Turnuva çerçevesinde Yeşiltepe Spor Kompleksi Ampute Futbol Sahası´nda jandarma ile basın mensupları arasında oynanan ilk maçı jandarma takımı 5-1 gibi farklı bir skorla kazanırken, maçın başla vuruşunu İl Jandarma Komutanı Ercan Altın ile İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren yaptı.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi Başkanı İsmail Ayvalı´ında takip ettiği renkli görüntülere sahne olan müsabaka sonrası oyunculara tatlı ikramı yapılırken, turnuvanın haftaya basın mensupları İl Emniyet Müdürlüğü takımları arasında oynanacak karşılaşma ile devam edeceği öğrenildi.