casino siteleri

Döviz Ve Altındaki İbre Yükselişe Geçti

Ekonomi Haber Girişi : 23 Ağustos 2015 00:19
Döviz Ve Altındaki İbre Yükselişe Geçti

Döviz ve altındaki yükseliş durmak bilmiyor. Döviz ve altın ibresi her gün yükseldikçe yükseliyor. Uzmanlar ise bu yükselişi, hükümetin kurulmamasına bağlıyor.
Erken seçim kararının ardından döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Döviz son birkaç günde rekor üzerine rekor kırdı. Kuyumcu Tekin Alp Tekin, altında da yeni rekorların gelebileceğini ifade ederek, altın yatırımcılarına önemli uyarılar yaptı.
Kuyumcu Tekin Alp Tekin, “Dolar ve altın fiyatları son günlerde yükselişe geçti. Önümüzde bir seçim var, seçim sürecinde de doların çok düşeceğini düşünmüyorum. Eğer Merkez Bankası dolara müdahale edebilirse, dolar geriler ve 2 bin 800 civarlarına gelir. Sadece dolar değil, euro da rekor kırdı. İkisine de yeni rekorlar gelebilir. Yatırımcılar şu dönemde beklemeliler. Düşük fiyattan dolar alanların beklemesini tavsiye ediyorum. Altın yatırımcısı da bekleme de kalsın. Altına yatırım yapmayı düşünenler şu dönemde biraz beklemeliler. Çünkü bu dönemde altına yatırım yapmak mantıklı olmaz” sözlerini kaydetti.

Deprem konutları