casino siteleri

Dumplupınar Ortaokulu masa tenisi takımı 3. oldu

Spor Haber Girişi : 01 Mart 2024 17:27
Dumplupınar Ortaokulu masa tenisi takımı 3. oldu
Adıyaman Besni Dumlupınar Ortaokulu Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımı, Şanlıurfada yapılan bölge şampiyonasında üçüncü oldu.Adıyaman Besni Dumlupınar Orta
Adıyaman Besni Dumlupınar Ortaokulu Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımı, Şanlıurfada yapılan bölge şampiyonasında üçüncü oldu.
Adıyaman Besni Dumlupınar Ortaokulu Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımı, Şanlıurfada yapılan bölge şampiyonasında üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attı. Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, Adıyamanın şampiyonu olarak Bölge Şampiyonasına katıldıklarını belirterek, Besni Dumlupınar Ortaokulu Yıldız Erkek Masa Tenisi takımı, 28 Şubat-01 Mart 2024 tarihleri arasında Şanlıurfada yapılan bölge şampiyonasında 3. olarak Türkiye finallerine katılıma hakkı kazandı. İlçemiz masa tenisine önemli katkılar sağlayan Dumlupınar Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Parlakı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü Özlem Tüyü, Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Özgür Özalpı ve sporcularımızı tebrik eder, 19-21 Mart 2024 tarihleri arasında Karabükte katılacakları Türkiye finallerinde başarılar dilerim dedi.