casino siteleri

Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu´nu Yıldızhan kazandı

Spor Haber Girişi : 29 Ağustos 2023 13:54
Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu´nu Yıldızhan kazandı
Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu´nun bu yılki galibi Ferit Yardımcı jokeyliğinde Yıldızhan oldu.Elazığ yarış sezonunun en önem
Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu´nun bu yılki galibi Ferit Yardımcı jokeyliğinde Yıldızhan oldu.
Elazığ yarış sezonunun en önemli mücadelelerinden biri olan Elazığ Belediye Başkanlığı adına düzenlenen Koşu, 28 Ağustos Pazartesi günü Elazığ Hipodromu´nda gerçekleşti. 3+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenen yarış, 1.900 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı. Koşuyu, Cüneyt Yıldızhan´ın sahibi ve yetiştiricisi olduğu Yıldızhan jokeyi Ferit Yardımcı idaresinde kazandı. Mehmet Gündüz´ün antrene ettiği 7 yaşındaki doru at bu galibiyetiyle yarış hayatındaki 24´üncü birinciliğini elde etmiş oldu. 14 safkanın start aldığı koşuda İsa Akyavuz ile Silver Cloud, ikinci olurken, Mehmet Taşkaya´nın bindiği Taşkayalar üçüncü, Mehmet Doğan´la Garonor dördüncü ve Hüseyin Altunkılıç´la start alan Hasoğlum da beşinci oldu. Yarışın galibi Yıldızhan için bitiriş derecesi 2.09.32 olurken, farklar ise 2 Boy - 6 Boy - 8,5 Boy - 1/2 Boy şeklinde sonuçlandı.
Koşunun ardından gerçekleşen törende kazanan atın sahibi adına Bedri Topçu´ya kupasını Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu takdim etti. Törende kazanan atın jokeyi Ferit Yardımcı´ya çiçeğini Elazığ Belediyesi Özel Kalem Müdürü Levent Sancar verdi.