casino siteleri

Elazığ Belediyesi minik Ahsen´in hayvan sevgisini karşılıksız bırakmadı

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 26 Haziran 2023 13:58
Elazığ Belediyesi minik Ahsen´in hayvan sevgisini karşılıksız bırakmadı
Elazığ´da 5 yaşındaki Ahsen Mina´nın hayvan sevgisine Elazığ Belediyesi´nden anlamlı bir hediye geldi.Abdullahpaşa Mahallesi´nde y
Elazığ´da 5 yaşındaki Ahsen Mina´nın hayvan sevgisine Elazığ Belediyesi´nden anlamlı bir hediye geldi.
Abdullahpaşa Mahallesi´nde yaşayan Ahsen Mina balkonlarına yuva yapıp kuluçkaya yatan bir güvercin nedeniyle kimsenin balkonlarına girmesine izin vermiyordu. Minik Mina, havaların oldukça sıcak olmasına rağmen kuş korkup kaçmasın ve yumurtalarını terk etmesin diye balkonun giriş kapısına koyduğu sandalyenin üzerine çıkarak adeta kuş ailesinin koruyuculuğunu yapıyordu. Bunun üzerine Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri durumu Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları´na aktardı. Başkan Şerifoğulları´nın talimatıyla ekipler Mina´ya anlamlı bir hediye iletti.

Ahsen Mina´ya kuş evi hediye edildi
Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri kendi ürettikleri kuş evini daha küçük yaşlarda büyük bir hayvan sevgisi taşıyan Ahsen Mina´ya götürerek teslim etti. Ahsen Mina ise bu anlamlı hediye karşısında çok mutlu olduğunu belirterek hem Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları´na hem de Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü ve ekiplerine teşekkürlerini iletti.