casino siteleri

Elazığ´da arama çalışmaları tamamlandı, son kişinin de cansız bedenine ulaşıldı

Asayiş Haber Girişi : 07 Şubat 2023 04:41
Elazığ´da arama çalışmaları tamamlandı, son kişinin de cansız bedenine ulaşıldı
Kahramanmaraş´ta meydana gelen ikinci 7.6 şiddetindeki depremin ardından Elazığ´da bir bina çöktü. Tamamlanan çalışmaların ardından pol
Kahramanmaraş´ta meydana gelen ikinci 7.6 şiddetindeki depremin ardından Elazığ´da bir bina çöktü. Tamamlanan çalışmaların ardından polis memuru ve bir şahsın cansız bedenine ulaşıldı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 04.17´de Kahramanmaraş´ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok artçı sarsıntının ardından yine Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bu depremde Elazığ merkeze bağlı Akpınar Mahallesi´nde bir bina çöktü. Enkaz altında biri polis 2 kişinin kaldığı öğrenildi. Havanın kararmasına rağmen enkazda arama kurtarma çalışmaları aralıksız sürdü.
15 saatin ardından ilk olarak polis memuru Halil Baydoğan´ın (52) cansız bedeni çıkartıldı. Ardından 2 çocuk babası Ali Şara´nın (65) cansız bedeni çıkartıldı. Öte yandan şehit polis memuru Baydoğan´ın 2 ay sonra emekli olacağı öğrenildi.