casino siteleri

Elazığ’da feci kaza 4 ölü

Asayiş Haber Girişi : 04 Ocak 2021 21:51
Elazığ’da feci kaza 4 ölü
Elazığ’da feci kaza 4 ölü

Elazığ´da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 4´e yükseldi.

Deprem konutları


Kaza, merkeze bağlı Kuzey Çevre Yolu Necmettin Erbakan Bulvarı´nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çaydaçıra Mahallesi´nden Zafran Mahallesi´ne seyreden henüz sürücüsü belirlenemeyen 23 HT 937 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek 23 K 5497 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar savrularak hurdaya döndü.

YouTube Haber arası

Kazada 2 kişi olay yerinde, 1 kişi de hastanede hayatını kaybetti. Araçlarda sıkıştıkları yerden itfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri tarafından kurtarılarak kentteki hastanelere kaldırılan 3 yaralının tedavisi sürerken bir acı haber daha geldi. Fırat Üniversite Hastanesi´ne kaldırılan yaralı bir kadın da yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin sayısı 4´e yükselirken, hayatını kaybedenlerden 2´sinin kadın, 2´sinin de erkek olduğu öğrenildi. Ölenlerin kimlik tespiti ile diğer 2 yaralının tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.