casino siteleri

Elazığ´da Kent-Köy Pazarı´nın yapım çalışmaları sürüyor

ÇEVRE Haber Girişi : 11 Mayıs 2022 14:03
Elazığ´da Kent-Köy Pazarı´nın yapım çalışmaları sürüyor
Elazığ Belediyesi´nin yapımını sürdürdüğü Çaydaçıra Mahallesi Kent-Köy Semt Pazarı´nda inşa çalışmaları hızla ilerliyor.El
Elazığ Belediyesi´nin yapımını sürdürdüğü Çaydaçıra Mahallesi Kent-Köy Semt Pazarı´nda inşa çalışmaları hızla ilerliyor.
Elazığ Belediyesi, şehrin hızla gelişen yerleşim noktalarından Çaydaçıra Mahallesi´nde Kent-Köy Yaşam Alanı yanında 3 bin 520 metrekare alan üzerine yeni bir pazar yeri inşa ediyor. Pazar yeri tamamlandıktan sonra 138 adet satış noktasıyla vatandaşlara hizmet verecek. Yeni bağlantı yollarının yanı sıra Kent-Köy Yaşam Alanı semt kütüphanesi, spor merkezi gibi birçok sosyal çalışmanın kazandırıldığı Çaydaçıra Mahallesi´nde vatandaşların önemli bir ihtiyacı daha giderilecek. Geçtiğimiz günlerde temel kazı çalışmalarının yapıldığı pazar alanında zemin beton döküm işlemlerine geçildi.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada, her geçen gün yerleşim sayısının arttığı Çaydaçıra Mahallesi´nde vatandaşların talebi olan modern semt pazarının belediye tarafından hızlı bir şekilde hayata geçirildiği ve çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı kaydedildi.