casino siteleri

Elazığ´da makaron ve tütün çalan zanlı yakalandı

Asayiş Haber Girişi : 01 Şubat 2023 12:18
Elazığ´da makaron ve tütün çalan zanlı yakalandı
Elazığ´da 80 koli makaron ve 500 adet bir kilogramlık tütün çalan zanlı, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.Elazığ
Elazığ´da 80 koli makaron ve 500 adet bir kilogramlık tütün çalan zanlı, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Elazığ´da meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılabilmesi ve şüphelilerin yakalanması için çalışma gerçekleştirildi. Bu çerçevede polis ekiplerine; 29 Ocak günü saat 16.30 sularında bir iş yerinde gerçekleşen hırsızlık olayında yaklaşık 80 koli makaron, 500 adet 1 kilogramlık tütün ürünün çalındığı ihbarı yapıldı. Olay ile ilgili şüphelilerin tespiti ve hırsızlık suçuna konu malzemelerin temini amacıyla yapılan çalışmalar sonucunda, olayı gerçekleştiren şahıslardan H.Y. (40) 31 Ocak´ta yakalanarak gözaltına alındı. Şahıstan 24 koli makaron ele geçirilerek mal sahibine teslim edilirken, H.Y. ise emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.