casino siteleri

Elazığ´da zabıta ekipleri, gıda denetimlerini sürdürüyor

ÇEVRE Haber Girişi : 07 Aralık 2023 14:42
Elazığ´da zabıta ekipleri, gıda denetimlerini sürdürüyor
Elazığ Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü personeli il genelinde faaliyet gösteren fırınlarda hijyen, ekmek gramajı ve fiyat tarifesi den
Elazığ Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü personeli il genelinde faaliyet gösteren fırınlarda hijyen, ekmek gramajı ve fiyat tarifesi denetimi gerçekleştirdi.
Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesi için düzenli olarak denetimlerini sürdürüyor. Elazığ Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü personeli, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli ile Ticaret İl Müdürlüğü personeli, vatandaşların daha sağlıklı ve standartlara uygun ekmek tüketmesi amacıyla ekmek üreten fırınlara yaptıkları denetimleri sıklaştırdı. Halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatların önüne geçmek için çalışan ekipler, vatandaşların daha hijyenik ve standartlara uygun ekmek tüketmesi amacıyla büyük fırınlarda denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde ekmeklerin gramajları ve etiketler kontrol edildi. Kontrol esnasında eksiklik tespit edilen işletmelerin sahiplerine var olan eksiklikleri gidermeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Vatandaşların sağlıklı ve kaliteli hizmet alabilmesi için denetimlerimizi periyodik olarak sürdürüyoruz. Yapılan denetimler cezalandırmadan çok esnafımızı ve vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye ve yaşanan aksaklıkların giderilmesine yönelik olarak gerçekleştiriliyor. Halk sağlığını tehdit eden unsurların önüne geçmek için de çalışmalarımız devam edecek. Bu konuda hassasiyet göstererek kurallara riayet eden esnaflarımıza teşekkür ediyoruz" denildi.