casino siteleri

Elazığ derbisi Aksaray Gençlikspor´un

Spor Haber Girişi : 21 Aralık 2023 13:10
Elazığ derbisi Aksaray Gençlikspor´un
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grubun 10. haftasında Aksaray Gençlikspor ile Rüstempaşaspor karşı karşıya geldi. Maçı Aksaray Gençlikspo 2-
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grubun 10. haftasında Aksaray Gençlikspor ile Rüstempaşaspor karşı karşıya geldi. Maçı Aksaray Gençlikspo 2-1 kazandı.
Elazığ´ın Bölgesel Amatör Lig temsilcileri Başarı Otomotiv Rüstempaşaspor ile Aksaray Gençlikspor, Elazığ derbisinde kozlarını paylaştı. Gençlik Merkezi Sentetik Sahada oynanan ve Şanlıurfa bölgesinden Mehmet Yetkin´in düdük çaldığı maç öncesi TFF Malatya Bölge Müdürü Işılay Çalışkan ile Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür´ün katılımıyla her iki takıma ve hakemlere çiçek takdiminde bulunuldu. Dostça başlayan maçta uzun süre gol sesi çıkmadı. Karşılıklı geçen atakların ardından 44. dakikada Aksaray Gençlikspor, Ertan´ın ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya hızlı başlayan Rüstempaşaspor skoru Emrah Ayyıldız´la skoru 1-1 yaptı. Uzun süre mücadele 1-1 devam ederken, 85. dakikada Aksaray Gençlikspor´da Cihan Akyar sahneye çıktı ve skoru tayin eden golü attı. Bu sonucun ardından Aksaray Gençlik puanını 13´e yükseltirken, Rüstempaşaspor 10 puanda kaldı.