casino siteleri

Elazığ GSB, milli atlet Hasan Turğut´u transfer etti

Spor Haber Girişi : 14 Kasım 2022 11:42
Elazığ GSB, milli atlet Hasan Turğut´u transfer etti
Eğitim öğretim hayatını Elazığ´da tamamlayan ve atletizme Elazığ´da başlayan Hasan Turğut, Batman Petrol Kulübü´nden Elazığ Gençli
Eğitim öğretim hayatını Elazığ´da tamamlayan ve atletizme Elazığ´da başlayan Hasan Turğut, Batman Petrol Kulübü´nden Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü´ne transfer oldu.
Eğitim öğretim hayatını Elazığ´da tamamlayan ve atletizme Elazığ´da başlayıp daha sonra 6 yıl Elazığ´da 10 yıl ise çeşitli kulüpler adına yarışan Hasan Turğut, 10 yıl sonra Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü´ne geri döndü. Çeşitli branşlarda ve birçok kulüplerde yarışan Turğut, `800, 1500, 3000, 5000, 10000, Yarı Maraton ve Tam Maraton branşlarında Türkiye´de birincilik, ikincilik ve üçüncülük olmak üzere daha birçok dereceler elde etti. Hasan Turğut Ocak-Şubat aylarındaki maraton yarışlarına iyi hazırlandığını ve iddialı olduğunu ifade etti.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Elazığ´da yetişmiş geçmiş ve uzun yıllar Elazığlı antrenörlerle çalışmış Hasan Turğut´un Gençlik ve Spor Kulübünde olmasından mutluluk duyuyoruz. Hasan´ın hem ilimize hem de ülkemizi çok iyi temsil edeceğine inanıyoruz. Kendisine bundan sonraki yarışmalarda başarılar diliyoruz" dedi.