casino siteleri holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama

‘Elazığ Her Yerde Okuyor’ projesi

Bölge Haber Girişi : 10 Ocak 2018 13:08
‘Elazığ Her Yerde Okuyor’ projesi
'Elazığ Her Yerde Oku
‘Elazığ Her Yerde Okuyor’ projesiyle ilgili basın bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Valilik ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından başlatılan ’Elazığ Her Yerde Okuyor’ projesiyle ilgili İl Milli Eğitim Müdür Feyzi Gürtük, basın mensuplarına bilgi verdi.

’Elazığ Her Yerde Okuyor’ projesine basının çok destek verdiğini aktaran İl Mili Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Okumak dinimizin ilk emridir. Kur’an-ı Kerim’de de ilk sırada yer alan bir emirdir. Hayatımıza baktığımızda gerçekten çok gerilerde olduğumuzu görebiliyoruz. Bu kapsamda ilimizde ‘Elazığ Her Yerde Okuyor’ projesini 24 Kasım öğretmenler gününde başlattık. Birinci ilk etap 2020 yılında, ikinci etabı 2023 yılı ve üçüncü etap ise beşikten mezara kadar ilim diye hayat boyu devam etmesini istiyoruz. Bizim en önemli amacımız okuma bilincini davranışa dökmektir”dedi.

Gazetecilerin aynı zamanda öğretmen olduğunu belirten Gürtürk, “Gazeteciler, biz öğretmenlere ve öğreticilere yardımcı oluyor. Tarafsız ve evrensel normlar doğrultusunda haber yapıyorsunuz ve köşe yazıyorsunuz. Tabi bu görevleri de yerine getirirken de biz de biliyoruz ki,başınıza bin bir türlü kaza ve olay geliyor. Rabbim cümlemizden bu kazaları ve belaları uzak tutsun. Basın ülkemizin temel taşlarından biridir. Gerçekten güzel şekilde yapıldığı zaman işlerin en güzeli denilebilir”ifadelerini kullandı.

Daha sonra proje koordinatörü Metin Özgen, slayt eşliğinde katılımcılara çalışmanın detaylarını aktardı.