casino siteleri

Elazığ İl Tarım Müdürlüğü Koşusu´nu ´Dörtnalbeyi´ kazandı

Spor Haber Girişi : 04 Ağustos 2023 12:13
Elazığ İl Tarım Müdürlüğü Koşusu´nu ´Dörtnalbeyi´ kazandı
Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koşusu´nu bu yıl Ferit Yardımcı jokeyliğinde Dörtnalbeyi kaza
Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koşusu´nu bu yıl Ferit Yardımcı jokeyliğinde Dörtnalbeyi kazandı.
Elazığ Hipodromu´nda düzenlenen İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koşusu´na 4+ yaşlı 12 safkan Arap atı katıldı. Kum pistte 1800 metre mesafede gerçekleşen mücadeleyi Ömer Yardımcı´nın sahibi olduğu, Eyyüp Yardımcı´nın antrene ettiği Dörtnalbeyi Jokeyi Ferit Yardımcı ile kazandı. Ö. Ümit Akşen ve Samet Yıldırım tarafından yetiştirilen 6 yaşındaki kır at, son startında Elazığ Valiliği Koşusu´nu ikincilikle tamamlamıştı.
Bu yıl beşincisi düzenlenen İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koşusu´nda Yutangirdap ikinciliğe yerleşirken, Ulupamir üçüncü, Bilirkişi dördüncü, Ulugöl de beşinci sırada yer aldı.
Kazanan Dörtnalbeyi için koşudaki bitiriş derecesi 2.14.79 olurken farklar 1,5 boy - 4,5 boy - 2,5 boy - 5 boy şeklinde sonuçlandı.
Yarışın ardından, Elazığ Vali Yardımcısı İsmail Alsancak´ın katılımıyla düzenlenen ödül töreninde, İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Kılıç kazanan safkanın sahibi adına Mahmut Yardımcı´ya plaket ve çiçek takdim etti.